Italien blokerer EU-anerkendelse af Venezuela-kupforsøg

Der var Julius Cæsar, Il Duce og så er der Conte. Italiens premierminister der åbenlyst betegner migranter som rotter og affald, har som det eneste EU-land nedlagt veto i hele EU imod fælles EU-anerkendelse af kupmager og CIA-agent Juan Guaido som landets præsident.

Trump, Netanyahu og Samuelsen har ellers haft travlt med at vælge Venezuelas præsident på Twitter. Uheldigvis for jøderne er hæren og folket revnende ligeglade med, hvad de chatter om.

Også NATO’s andetstørste militær Tyrkiet nægter at anerkende kupmageren, som Præsident Erdogan ganske passende omtaler Guaido.

Maduro er en vatpik og revisionist, i bedste fald en socialdemokratisk fagforeningsmand, der for mange år siden skulle have udsultet Guaido i en lille, fugtig, mørk celle fyldt med tuberkulose og tyfus, eller blot stille ham for en eksekutionspeloton nu eller hænge ham i en gadelygte. Hvorfor ikke egentlig? Men han er stadig Venezuelas eneste legitime præsident.

Man skal snart til at tælle, hvor mange statsledere Danmark ikke anerkender. Det kan selvfølgelig være et led i en spareplan at afskaffe dansk diplomati og lukke ambassader, nu hvor militærbudgetterne skal tvangsforøges – også på amerikansk ordre, imens sygehuse og skoler lukker. Det bliver Forrædertingets ejere i Lockheed Martin uden tvivl glade for.

Til helvede med USA, Israel og deres Forræderting fra Enhedslisten til Nye Borgerlige. Enhver SNR griner af deres såkaldte valg og vælgere, der betragtes værdiløse slaver – ikke mennesker.

Vi kender det jo alle sammen. Man kan have været nok så enige hele aftenen, men selv efter adskillige genstande, ophører enhver politisk dialog, så snart modparten ellers så stolt udbryder: “Jamen, jeg tror også, at jeg vil stemme på … næste gang”, hvorefter ethvert menneskesyn for vedkommende er svundet. Det er et primitivt og dumt rovdyr, man står over for. Det første man bemærker er, hvor den nærmeste våbengenstand befinder sig. Tænk nu, hvis den angriber!