Et statskup i staten i staten

Der skrives meget om kupforsøg i Tyrkiet og Venezuela i danske medier, men det er ikke kun i fjerne stater, at den slags finder sted. Jakob Scharf er idømt fire måneders ubetinget fængsel.

Et pludseligt regimeskifte prægede i slutningen af 2013 en stat i staten, Politiets Efterretningstjeneste (PET) i Danmark, hvor en fraktion i den dybe danske stat, fik presset regeringen til at rulle guillotinen ud og kappe hovedet af ledelsen, der røg ud på røv og albuer, hvorefter ukendte kræfter nu har overtaget kontrollen med den beføjelsesrige myndighed.

Helt konkret har det betydet, at vi har mistet kontakten til dem. De ophørte ganske enkelt med at besvare vores henvendelser, selvom vi ellers tidligere havde en dialog med juridisk chef Lykke Sørensen, der trods alt anerkendte og behandlede vores henvendelser i modsætning til det siddende, delvist konstituerede og fagligt ukompetente PET-regime.

Det gamle PET havde forhindret drabsforsøg mod børnefamilie
Midt i skueprocessen, hvor Lykke Sørensen måtte pakke sine ting ned i Søborg, skrev vi den 13. november 2013 til PET, at en navngiven person på en nærmere bestemt adresse i Skanderborg ville blive angrebet snart.

Lykke Sørensen var væk og vi hørte aldrig fra nogen. Over fem måneder senere, hvor PET kunne have forberedt alt for at kunne pågribe gerningsmanden direkte med en rygende pistol i hånden, blev børnefamiliens hus beskudt den 23. april 2014. Sagen er stadig uopklaret – fem år senere.

Det nye PET-regimes arrogance har betydet, at vi ikke tipper danske myndigheder længere. Det betyder helt konkret, at når vi bliver bekendt med aktuelle trusler imod Danmark eller danskeres sikkerhed, forsinker vi bevidst udgivelsen af evt. indlæg til senere, så vi ikke forstyrrer terror.

Henvendelser som denne plejede Lykke Sørensen fra PET normalt at bekræfte modtagelsen af. Uheldigvis blev hun og Jakob fyret/kuppet lige inden dette vigtige tip.

Tip Syrienblog anonymt