Venezuelas præsident vælges ikke på Twitter af Trump og Samuelsen

Forsvarsminister General Vladimir Padrino meddeler onsdag, at militæret vil forsvare regeringen imod forfatningsstridige kupmagere og at hæren ikke vil acceptere en påstået præsident.

USA støtter endnu et statskup i latinamerika. De opildner til blod i gaden i Caracas, imens de selv vil bygge en mur. Er det overhovedet en nyhed? Nyheden er at Danmark er med.

Global MSM har dagen lang ekkoet en Twitter-besked fra en CIA-agent samt Donald Trump og forsøgt at fjerne Venezuelas præsidents legitimitet.

Uheldigvis for CIA, anerkender Venezuelas befolkning og væbnede styrker ikke, at deres præsident udnævnes på Twitter af Det Hvide Hus i Washington.

Venezuelas legitime præsident er Nicolas Maduro Moros. Han bliver ikke mindre præsident af, at Donald Trump sviner ham til på Twitter. Tvært imod.

Venezuela har verdens største fundne oliereserver, omkring dobbelt så store som Saudi-Arabien og Libyens reserver til sammen. Venezuela er nært allieret med Iran, Syrien, Rusland og Kina.

Selv NATO-medlemmet Tyrkiet har fordømt USA’s støtte til kupmagerne og erklæret, at de anerkender Maduro som præsident. USA støttede et mislykket kup i Tyrkiet i 2016.

Twitter: Kupmager takker Danmarks “liberale og stålsatte” udenrigsminister for Trump-ekko støtte til latinamerikanske kupforsøg over 8000 km. væk fra København. Godt at se at regeringens ministre prioriterer deres tid fornuftigt i danskernes bedste interesser, eller noget
Twitter: Den rigtige præsidents profil er ikke verificeret af Twitter. Den falske præsidents profil er.