Syrer fik asyl mod ‘onde Assad’; Ville dolke vantro i København af pligt

Var det noget med en Venligbolig i baghaven?

Dansk asylpolitik er at være fuldstændig til grin for egne penge (og liv). Imens bøsserøven Søren Pape og hans klamme homoneger (og deres paki-boytoy Jakob Sheikh) nyder forræderelitens konstante osteklokke PET-beskyttelse mod virkeligheden, bliver Rasmus Paludan overfaldet dagligt.

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Selvom Forrædertingets asyl-politik smadrer Danmark og dræber danskere, så er den god for Syrien, da den motiverer kriminelle syrere til at forlade Syrien og holde sig væk. Sådan spares både arrestplads og ammunition ved eksekution.

Det understreger retssagen mod den såkaldte “tændstiksmand” (et romantiserende MSM-navn for en mand, der ville dolke danskere på åben gade i København) meget godt.

Ved Københavns Byret tirsdag erkendte han, at jihad er en pligt. Han erklærede sig moderat, og svinede Syriens præsident Assad til over for anklageren med store ord om demokrati.

Red danske liv: Anerkend Assad nu!
Danmarks ambassadør skal rejse til Damaskus og trykke Assads hænder, hvorefter alle syriske asylansøgere skal sendes hjem til Assad i syriske fly mod materiel støtte til Syriens hær.

Aftalen skal være: Send fly til København og tag jeres asylansøgere retur i lastrummet mod våbenstøtte på passagersæderne. Selvfølgelig skal vi samarbejde om vores fælles synspunkter og sikkerhed. De er affald både her og i Syrien. Vi kan garantere den syriske underskrift for løsningen af dette problem – vi mangler blot Forrædertingets manglende vilje til at forhindre terror.

Lad Assad gøre med de svin og rotter i Syrien, hvad han vil. Det skal vi kun støtte.
Omvendt kan man bittert konstatere: Et folk der ikke vil reddes, vil blive dolket.

Den virkelighed måtte endnu en ung 19-årig menig dansk mand uden elitens PET-beskyttelse sande nytårsaften i København. Og det er langt fra sidste gang, at danske forældre bliver vækket om natten af to betjente, der overbringer nyheden om, at også deres søn er blevet kulturberiget af Forrædertinget, der selv er under konstant terror(kultur)sikring som de sølle kujoner, de er.

Ulve har ikke slået et menneske ihjel i Danmark i 200 år og allerede nu har danskerne samlet sig i foreninger og Facebookgrupper. Forrædertinget bygger ulve- og vildsvinehegn langs hele grænsen, imens enhver abekat med en koran der kræver danskerne udryddet, som bare tilnærmelsesvist kan fremstamme ordet “asyl”, ryger lige ind over og får hånden stukket direkte ned i en åben skattekiste, inden han bliver familiesammenført. Overvej hvor tragikomisk det er.

Freudian slip: Anne Bollerslev fra DR er blevet russisk trold/agent/spion/hacker og/eller fanatisk Assadist/massemordertilhænger. Hun skal nok høre for det snart. Kun amerikanske krige gør fri.