Bomber løs: Slynglen Israel vil ikke acceptere et for stabilt Syrien

Syrisk SAM over Damaskus i nat.

Det illegale kriminelle israelske besættelsesregime har igen udført et massivt angreb imod den internationale lufthavn i Damaskus, hvor mindst 6 syrere meldes dræbt.

MSM ekkoer blot Netanyahus meldinger om “iranske terrormål”, men det er altså stadig kun syrere, der bliver dræbt i disse “antiterroroperationer”, der “forsvarer Israel”.

I Damaskus, hvor der bor over 1,7 millioner civile syrere, kunne nattens angreb høres overalt i byen i over en time, hvor seks blev dræbt.

Den internationale lufthavn er beskadiget i et vist omfang. Det sker i kølvandet på, UAE i december meddelte, at de ville genåbne deres ambassade i Damaskus. Det fik det nationale flyselskab Emirates til at meddele, at de også planlagde at genoptage flyvninger til Syrien.

Et iransk Hizbollah-mål, hvis man skal tro dansk MSM. Kontinuerlig hverdagsterrorisme mod syrere i Syrien, hvis man ser på virkelighedens verden uden public service.

Rusland er hamrende trætte af Israel
Der er intet der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Forholdet mellem Netanyahu og Putin har aldrig været dårligere. Rusland har de seneste par måneder investeret massivt i syriske antiluftskytsressourcer og har en tilstedeværelse der er så massiv, at USA har forbudt Israel at anvende F-35 og F-22 i deres angreb mod Syrien (af fare for russisk overvågning/detektionstræning). Derfor foregår alle israelske angreb fortsat med de aldrende F-16 fly, der inde fra israelsk luftrum affyrer deres missiler imod Syrien, og som i stort omfang ikke når deres mål (Israel måtte affyre 37 missiler i nat for at ramme to mål).

De bliver mødt med modstand fra både Pantsir, Buk, Tor, S-200 og senest også S-300 missilsystemer samt massiv russisk bistand/rådgivning. Det er i øvrigt god, kontinuerlig, autentisk træning. Russiske SAM-rekrutter sidder i Syrien og betjener enhederne under syrisk flag.

F-35 er ikke meget værd, når det er for avanceret til, at man tør sende lortet i luften af ren og skær frygt for, at russerne får fat i dets radarsignaturer. Den grådige og umættelige amerikanske våbenlobby griner af danske skatteydere hele vejen ned til banken, imens Danmark af USA’s regering betragtes som en parasit i NATO, der aldrig kan behage sin master nok.

USA vetoer syrisk FN-protest, EU vedtager sanktioner mod Syrien
Syrien har klaget til FN’s sikkerhedsråd over de folkeretsstridige aggressioner fra Israel, men USA har nedlagt veto imod enhver form for FN-protest i sikkerhedsrådet. Som straf for at klage over at være blevet angrebet ulovligt af Israel, har den kriminelle sammenslutning af stater der elsker jøder og jihadister (EU) i dag tilføjet 11 civile syriske forretningsfolk på deres sanktionsliste.

MSM er Netanyahus megafoner

Statsejet public service: DR ekkoer Netanyahu. Damaskus Internationale lufthavn er “iranske mål” og angribende israelske bombefly “landets forsvarsstyrker”. Og de kalder RT et problem.
One Comment