Kvinder skal kunne miste retten til at anmelde voldtægt

Det siges, at kun en ud af tre voldtægter anmeldes, hvis man spørger Kvinfo, der modtager Forrædertingsstøtte. I virkeligheden fandt kun en ud af tre anmeldte voldtægter sted.

Virkeligheden er også, at når uskyldige mænd har siddet alene i “frivillig” isolation i 100 år gamle arresthuse i et år før sandheden kommer frem, hvis den kommer frem, så slipper kvinder straffrit afsted med disse falske anmeldelser fordi anklagemyndigheden og domstolene elsker fremmede, homofile og evige ofre, men hader danske mænd.

Straffen for falsk voldtægtsanmeldelse skal være ikke mindre end 8 års tugt, dertil skal retten til at anmelde en voldtægt frakendes. Det skal ses i lyset af, at voldtægt i et dansk samfund uden fremmede vil være så godt som ikke-eksisterende, da danske mænd statistisk ikke begår voldtægt.

Per Brændgaard, der er en ven af Syrien, har naturligvis ikke voldtaget noget som helst. Vil man finde voldtægtsmænd og pædofile, besøg da Forrædertinget og deres ghettoområder, hvor børn og kvinder bliver voldtaget og omskåret dagligt, velsignet af Forrædertinget.

Anklagemyndigheden keder sig åbenbart. Hvad laver Emilie Meng og Louise Borglits ikke-danske mordere? Hvornår bliver skyderiet i Skanderborg for fem år siden, som PET var varslet om fem måneder forinden, opklaret? Eller måske bare efterforsket?

Dansk lov og ret er end ikke værd det papir, hvorpå Karnov er trykt.

Rigsadvokaten overvejer, om PET og anklagemyndigheden i Danmark skal forebygge og efterforske kriminalitet, eller om de skal lege smagsdommere og bestemme hvilke videoer og bøger danskerne må se.
Forrædertingets dygtige lille lydige eunuk har tilsyneladende stolt modtaget en godbid.