Se halshugningsvideo

Da martyrer som Mussolini, Salvador Allende, Che Guevara, Ceaușescu, Saddam Hussein og Gaddafi blev henrettet af CIA-agenter, blev det livestreamet af dansk MSM. Videoerne er stadig urørte på det jødiske YouTube med millioner af views sammen med Abu Khattabs gamle salafistiske propaganda, imens Syrienblogs lille overflødige kanal for længst er fjernet.

Det er kommet frem, at Facebook og Google åbenlyst samarbejder med PET. Forestil jer, hvis de samarbejdede med FSB eller Kina om at fjerne indhold.

Ingen skolebørn skal beskyttes, når de rigtige bliver dræbt. Rigsadvokaten, beskidte efterretningstjenester og deres MSM har ingen moralske skrupler. De er nogle små forrædere og kujoner. Bliv kulturberiget: Se videoen og del den gerne. Også i skolen.

Er man påvirket af Statsadvokatens tomme trusler om bål og brand i MSM, der skal terrorisere befolkningen til tavshed og ubetinget lydighed over for PET’s censurafdeling for mental hygiejne, kan man blot dele linket til vores sider. Du kan aldrig blive dømt for indhold på vores sider.

Link til video af halshugning