Fey-kurd tigger om ulovlig NATO-invasion

Terrororganisationen Fey-kurd der har direkte forbindelse til børnemorderne i PKK har indkaldt til demonstration den 19. januar 2019 på Rådhuspladsen i København.

I et opslag på Dagbladet Arbejderen, forlanger de at Danmark arbejder i EU og NATO for ulovlig intervention i Den Syriske Arabiske Republik med et såkaldt “flyveforbud”, der i praksis er en invasion og et folkeretsstridigt indgreb. Samme krigeriske drømme som Enhedslisten.

Kurdere er beskidte og uønskede i Danmark (og over alt)
Gedevogtere i Danmark og Europa skal udleveres til Iran, Erdogan og Assad. Hvad de stiller op med dem, er alt andet end et dansk problem. Hvis de vil modtage dem med kys, fint med os. Hvis de vil torturere dem, knæk og bræk. Danmarks bekymring skal være danskeres frihed og velfærd.

Hvor er det frækt at tage sig den velfærd at “bekæmpe fascisterne Erdogan og Assad” tusindvis af kilometer væk på en dansk førtidspension, kontanthjælp, boligsikring og almennyttig bolig, imens rigtige danskere, studerende, vores fremtid, henvises af Forrædertinget til at bo i papkasser. En kurder der har været her i 40 år, kan ikke engang tage en pizzabestilling. Så dumme er dette “folk”, hvis man overhovedet kan tillade sig at betegne dem det. De er ikke mennesker.

Kurdere er prostituerede, pædofile, tyveknægte, voldelige, gennemsnitligt dummere til matematik end selv en neger og fulde af blodskam. Det er ganske enkelt affald, der skal bortskaffes.

Dette indlæg er en spydspids for frihed og en stolt overtrædelse af straffelovens § 266 b.

Hvorfor hader I egentlig kurdere? Svar: Er det nok, at de ønsker arabere udslettet i deres eget land?