Cuba styrker relationer til Syrien

Imens en påstået venstrefløj i Danmark plejer sin misforståede loyalitet over for USA- og Israel allierede YPG i Syrien, afholder Syrien og Cuba bilaterale møder på statsligt niveau, hvor samhandel og solidaritet stadfæstes mellem de to suveræne medlemmer af FN.

Ikke med terrorgrupper, der har detoneret bomber mod civile strandturister i Tyrkiet.

På et møde i Havana onsdag, mødtes Syriens ambassadør Idris Mayy med vicepræsidenten for Cubas ministerråd, hvor de varme og venskabelige relationer mellem Syrien og Cuba blev bekræftet, skriver SANA. Det er ægte international solidaritet.

Også Nicaragua og Venezuela har varme og seriøse relationer i Damaskus. Den påståede revolutionære venstrefløj i Danmark, et sjak Facebookholikere, har ingen visioner andet end deres iPhone og fnidder på Facebook, der styrer og ejer deres sølle snylterstatsliv.

Enhedslisten og Donald Trump hånd i hånd: Slyngelstaten USA lærte en vigtig ting i 2003: Næste gang tager vi Enhedslisten med på rov. Eva Flyvholm er solgt til stanglakrids.
Del og hersk: YPG og terrorregimet Israel har stærke bånd. Mossad spekulerer naturligvis i, at det kurdiske spørgsmål kan destabilisere arabiske stater og Iran. Jøder og kurdere på arabisk jord er en skændsel.