Kurderluder Azad Cakmak tigger om amerikanske soldater

Den prostituerede terrorsympatisør Azad Cakmak græder i dag i Jyllands-Posten over, at USA trækker et par soldater ud af Syrien.

I gamle dage (altså for 10 år siden) græd juridiske konsulenter normalt over folkeretsstridige invasioner og ikke tilbagetrækninger. Meget har ændret sig med denne falske bevidsthed.

Azad Cakmak er kurder og som Enhedslisten tilhænger af terrorgruppen PKK, der har detoneret bomber på markedspladser i tyrkiske turistbyer og dræbt tusindvis af civile mennesker.

Måske burde Azad Cakmak, der kalder Assad for en despot i sit indlæg, måske alligevel nærlæse PKK’s seneste medlemsblad, for der er bestemt kommet nye toner fra dem om Damaskus.

Et andet perkersvin af mellemøstlig herkomst, stortud Anders Jerichow, kæmper endnu desperat som last man standing i dagens Politiken for at miskreditere Assads legitimitet.

Man må fandme give Jerichow, at han holder skansen desperat til det sidste, selvom det er håbløst. Han tager sig selvfølgelig også (godt) betalt for det (læs; mediestøtte).

Hvor er det sørgerligt, at det er ludere som kurdere og jøder, ingen danskere eller syrere, der skriver nyhederne om Syrien i “dansk” MSM.