Nour og Ghassan må selv tage deres mellemværende med Assad

Hos Syrienblog scanner vi automatisk internettet hver dag. Hver eneste gang navnet Syrien eller Assad nævnes på en dansk side (tak for tonsvis af false positives til Jussi Adler-Olsen) får vi naturligvis en notifikation, som vi følger manuelt op på.

Det er vigtigt at vi bidrager til integrationen og allerede tidligt lærer såkaldte nydanskere, at med demokrati og ytringsfrihed følger også andres frihed til at ytre sig om sine ytringer.

I dagens udgave af Fyns Stiftstidende bringes et debatindlæg af Nour Shaaban, der er anbragt af Forrædertinget i Haderslev med alt betalt. Hun påstår, at politikere ikke vil integrere hende på samme tid med, at Fyns Stiftstidende bringer et fint billede af den tilslørede kvinde. Aha.

Afslutningsvist påstår hun, at hun slet ikke kan vende hjem til Syrien, fordi der slet ikke er fredeligt, som “medierne påstår”. Altså hun lyver. Til sidst er det hele naturligvis præsidentens skyld.

Syrerne Nour Shaaban, Ghassan Tartoussi og deres børn må selv tage deres evt. mellemværende med Syriens præsident hjemme i Syrien. Om de så bliver tortureret langsomt ihjel… er det et syrisk anliggende mellem syrere i Syrien, som ingen dansker i Danmark bør eller vil blande sig i.

Danmarks regering skal straks genåbne ambassaden i Damaskus og lave den samme aftale med regeringen der, som de lavede om Said Mansour i Marokko. Ud!

Nour Shaaban bor sammen med Ghassan TartoussiSkovvænget 16, 1. th. 6100 Haderslev.
Bombefabrikken er allerede i fuld gang: Hvad gør man, når man er ‘åhh, så forfulgt’? Får børn, naturligvis. Det er jihad – terroristproduktionen er påkrævet i Islamisk Stat. Bare smil til de vantro nu, de er dumme. Disse folk venter kun på at dolke danskerne i ryggen, når de er nok. Ikke hvis.

På disse billeder kan det ses, hvor ‘forfulgt’ Ghassan Tartoussi var i Syrien i april 2011.