Assad er igen ‘Syriens præsident’ hos Naser Khader

Endnu en dag, hvor hofnar Naser Khader fik leveret underholdning til aftenen.

Bashar al-Assad er nu Syriens præsident igen – ikke mere diktator, enehersker og despot.

Alawitterne er nu et moderat religiøst mindretal igen – ikke længere en brutal lukket eliteklan, der slagter Syriens forsvarsløse befolkning.

Naser Khader, den lille beskidte gris. En slange. En kujon. En prostitueret. Som en badebold, der flyder den vej, strømmen går. En skid som vinden blæser. Tak for alle de gode grin.

Efterlysning: Syriens oppossition i Danmark
Hvor fanden blev de af, alle sammen? Haifaa Awad, Sherin Khankan, June Dahy, Mohamad Rodein Zind al-Hadid. Vi bliver helt bekymrede. En stor flok ynkelige tabere uden nogen rygrad.

Der har lært enten at tale pænt eller tie – imens deres glemte ‘revolutionshelte’ er fængslet i Idlib på ubestemt tid – indtil de enten dør eller kommer kravlende ud. Flot.

Vi må indrømme, at vi havde krediteret en smule respekt til dem, der i det mindste havde opretholdt lidt engagement og karakter. At de nu bare lukker øjnene, lader deres helte der rent faktisk kæmpede i stikken og blot finder på nye hobbyer langt væk fra Idlib i Danmark er for ynkeligt. Respekt for en fjende der taber kampen med sit gevær i hånden er værdigt. For disse kujoner, der kun har snakket og nu stikker af og lukker øjnene, er der intet andet end latter.

De er fuldstændig til grin. Det bliver en fornøjelse at minde dem om det. I dag og om 10 år.