Sådan får du kartofler og broccoli på Sjælsmark

  1. Rejs hjem.
  2. Få et arbejde.
  3. Køb kartofler og broccoli.
  4. Tilbered dem.

Værsgod.

Derudover er vi helt enige med MSM og det fede læs lort Mette Gjerskov samt albatrossen Carolina Magdalena om, at Udrejsecenter Sjælsmark er en overfladisk institution. Selvfølgelig skal Forrædertinget ikke huse udviste – de skal UD. Især deres beskidte afkom, der er affald og ukrudt.

Det er ikke mennesker og de skal aldrig behandles som mennesker. Forrædertingets ‘berørte’ oppourtunister burde udelukkende bekymre sig om danskere i Danmark og intet andet end det.

Og så fik den populistiske elite der lever for hurtige nemme overskrifter endelig smidt Said Mansour ud. Bevares, Marokko har også kun begæret ham udleveret siden 2006. Nu efterlader han sig “blot” 18 slægtninge med dansk statsborgerskab, der hver får 10 børn, der hver får 10 børn – bare inden for de næste 10 år. Hvilken succes. Den mand skal tortureres ihjel i sit hjemland og det skal alle fremmede, der tror at de kan flygte fra deres skæbne på danskernes regning. Vi skal kun samarbejde med disse “regimer” om hvordan end, de vil behandle deres egne derhjemme.

Den gamle mand Said Mansour var danskernes absolut mindste problem. En storm i et glas vand. Men næh nej, nu står der jo kun succesfuld integration tilbage, hvis man skal tro dagens fast food overskrifter i MSM. Vi køber ikke alt deres kebab for en gammel ligegyldig mand.