MSM fordømmer ‘USA-tøven’, imens USA bomber løs; 16 dræbt i Syrien

Til grin for egne penge: Danmark har købt amerikanske angrebsfly for milliarder til amerikanske krige, men Danmark er en parasit i NATO, hvis man spørger USA’s umættelige våbenlobby.

Imens dansk MSM fordømmer ‘USA-tøven’ i Syrien: Mindst 16 civile meldes dræbt i ulovlige amerikanske luftangreb i Deir ez-Zor i Syrien torsdag, beretter SANA i dag.

Den 30. december 2018 indrømmede USA selv i en rapport, at de har dræbt mindst 1100 civile i Irak og Syrien under deres såkaldte Operation Inherent Resolve, der blev indledt i 2014.

USA er verdens politimand. De kan gøre nøjagtig hvad der passer dem, når det kommer til at bombe og besætte andre suveræne stater, kan det nærmest kun være for lidt og langsomt.

Det er vedtaget enstemmigt af MSM og selv Enhedslisten er enige. Ingen stiller spørgsmålstegn ved det og hvis man gør, støtter man straks kemiske våben og ISIL og skal dæmoniseres og mobbes.

Det er heppekoret hver gang med deres krigstrommer: Bomb, bomb, bomb!

Når det så går galt, som det gør hver evig eneste gang, som det gjorde i Jugoslavien, som det gjorde i Irak, som det gjorde i Afghanistan, som det gjorde i Libyen, så bliver heppekoret erstattet af den samme ligegyldighed og kollektive tavshed. Som om det aldrig var sket. Som om ingen danske soldater var døde. Som om ingen 300.000 civile irakere er dræbt. Som om Libyen er et demokrati i dag. Som om at USA ikke helt åbenlyst nu forhandler fred med Taliban.

Det er meget alvorlige forbrydelser, der bliver begået. De mildeste forseelser er drab. Det er krigsforbrydelser, folkeret og terror. Disse kriminelle lever frit i blandt os hver eneste dag.

Hvor fanden blev de af?
Det er egentlig skræmmende at tænke på, at der i 2003 var 10 millioner demonstranter imod Irakkrigen i Vesten. At selv Socialdemokratiets Anker Jørgensen tordnede mod USA foran ambassaden i København, og at stater som Tyskland og Frankrig havde deres helt egen holdning.

Rysensteen Gymnasium havde deres egen fucking anti-krigsgruppe for bare 16 år siden, med meningsmålinger der viste at 67% af eleverne var imod krigen. I dag er kun fest- og fredagsbarudvaglet tilbage. Mindreårige elever måtte anholdes. Dagbladet Information og Politiken rasede imod den danske regerings deltagelse. I Norge så man de største protester siden 1917. I København samledes over 30.000 mennesker til demonstration – fuldstændig uhørt i dag, hvis ikke det er imod hundeloven med Linse Kessler fra den store parabolpakke i front.

En svunden tid: 30.000 demonstrerede imod Irakkrigen i Danmark i 2003. I 2011 kunne omkring 80 mennesker tælles i den største demonstration imod Libyenkrigen i København.