Nytårsaften i Damaskus (og København)

Imens YPG tigger Assad om intervention i nord og selv Saudi-Arabien er ved at (gen)optage Damaskus i Den Arabiske Liga, fejres nytårsaften – traditionen tro – uændret i Damaskus. Som altid uden landsforrædere som Haifaa Awad, Mohamad Rodein Zind Al-Hadid og flere.

For danske læsere vil det være relevant at nævne, at nytårsaften blev markeret uden at Politiet i Damaskus blev overfaldet med fyrværkeri af personer med anden etnisk herkomst end syrisk med skandinavisk udseende. Der var heller intet 19-årigt knivdrab nytårsaften pga. uoverensstemmelser i en kø, og ingen pistolmænd måtte overmandes på noget diskotek. Det kan måske give stof til lidt nytårseftertanke i Danmark. Hvilket land ønsker danskerne sig egentlig?

Det ville være en succes, hvis 2019 blev året, hvor danskerne fik sagt fra over for Forrædertinget og deres påståede valg. Men vi har nu vores efterhånden velbegrundende tvivl om danskernes styrke. Om danerne overhovedet stadig fortjener egen mark? Så bevis det og afvis dem.

Grinagtige og useriøse ventiler som Dansk Folkeparti og nu også Nye Borgerlige er højforrædere. De problemer danskerne står over for skal løses uden deres kilder og ophavsfolk.

Ikke af en milliardær opportunist, der har købt en spillehest mod sin bror bag Liberal Alliance, der nu venter på et godt trav, der på samme tid kan underholde hustruen.

Damaskus nytårsaften 2018/19.
Nytårsgudstjeneste i den græsk-ortodokse Mariamite Katedral nytårsdag.

Dronningen nævnte i nytårstalen, at danske soldater er savnede herhjemme. Det må man trods alt give det gamle fjols ret i. Lidt blandet godt fra MSM:

Politisk ren overskrift.
Helt nede i bunden. En abekat forgyldt af Forrædertinget, naturligvis.
Er Politiets skydevåben sparet væk? Sådan håndteres en vild abe: SKYD FØRST – spørg bagefter. De skal enten tortureres ihjel i deres hjemlande eller henrettes på stedet her.
#DetDanmarkDuKender