Skændsel for Alfred Lang, Ø og SAP: YPG tigger Assad om intervention

– I lyset af den tyrkiske trussel inviterer vi den syriske regering, som vi hører under, til at sende sine væbnede styrker for at overtage stillingerne og beskytte Manbij, lyder det fra YPG ifølge Reuters skriver DR.

Gad vide hvordan Fjerde Internationale i Danmark håndterer det budskab? Trotskister som Alfred Lang mener, at kalifatet er den permanente revolution. Idealisterne fra SAP har sammenlignet jihadister med de Spaniensfrivillige. Enhedslisten har hårdnakket fastholdt, at de er imod både jihadister OG Assad og lagt alt deres Syrienlid hos YPG.

Der nu er reduceret til at tigge Assad om at håndhæve syrisk suverænitet i de områder, hvor de stadig befinder sig. Imens Enhedslisten er reduceret til at tigge Donald Trump om, at lade de amerikanske soldater blive. Det er fandme en køn forestilling.

Disse unge fjolser skulle have lyttet til Vagn Rasmussen.

En ven af Syrienblog til det sidste. Æret være hans minde.