MSM fordømmer kun tilbagetrækning, ikke invasion

I en sund og rask verden, burde medierne fordømme en invasion, og ikke tilbagetrækningen. Vi befinder os i en mentalt farlig omvendt virkelighed med en veludviklet falsk bevidsthed.

Således MSM:
B.T. – “Ekspert: Trump har givet Putin og Iran en julegave
DR – “Trump chokerer: Gode nyheder for Assad, Iran og Islamisk Stat
Berlingske – “Trumps venner trygler ham om at blive: En katastrofe og en plet på USAs ære

Et andet bud på virkeligheden:
Lad os først og fremmest slå en ting fast: USA trækker sig aldrig helt ud af Syrien.
Præsident Donald Trump har besluttet, at trækkke et antal amerikanske styrker ud. Disse styrker befinder sig ulovligt i Syrien i strid med folkeretten, hvis den ellers tillæges nogen betydning mere?

Tilbagetrækningen sker efter pres fra Tyrkiet og ikke mindst Israel. NATO-medlemmet Tyrkiet har længe forberedt en offensiv mod PKK i det nordlige Syrien, hvor allierede amerikanske styrker har stået i vejen. Dette har medført et anstrengt forhold mellem de to NATO-allierede, som USA naturligvis er nødt til at løse før eller siden. Det sker nu, da PKK ikke længere er en nødvendig allieret for USA i Syrien og igen kan placeres hjemme på terrorlisten.

Et andet pres er kommet fra Netanyahu i Jerusalem, der har lavet en lokumsaftale med Rusland om iransk tilbagetrækning i syd i bytte for amerikansk tilbagetrækning i nord.

Et budskab som den ultra-Israel loyale Præsident Trump naturligvis ikke har overhørt. Vores bud på virkeligheden er altså, at Trumps beslutning har rod i USA’s forhold til sine allierede i NATO og i regionen. Aftalen er bred og tilgodeser mange blandede interesser.

Det er naivt og fjollet at antage, at Islamisk Stat har noget med aftalen at gøre. De er hverken tilstede i regionen – eller besejret. Men der skal jo et jakkesæt til at sælge en sportsvogn.

Enhedslisten fordømmer USA-tilbagetrækning: Vil have NATO ind
Der er intet der er så skidt, at det ikke bliver sjovt, når terrororganisationen Enhedslisten åbner munden om det. Det unge landsforrædersvin og medlem af Forrædertinget for terrororganisationen Eva Flyvholm har således kaldt Danmarks udenrigsminister i samråd, hvor anti-imperialisterne vil have Danmark til at kræve en NATO-intervention.

De betegner ligefrem Trumps tilbagetrækning fra den folkeretsstridige og ulovlige intervention i Syrien som “bekymrende”. Anders Fogh kunne ikke have formuleret det bedre.

Mon den demokratiske centralisme er blevet moderniseret med borgerlig revisionisme tilpasset meritokratiet; De ukontroversielle vælgere, den gode faste løn med fri befordring og pension samt slutteligt kvistlejlighed til 3,7 mio. kroner eller villa med lobbyist til 6,4 mio. kroner.

Proletaren Eva Flyvholm arbejder i den grad hårdt for en lys fremtid – for sig selv.
Lobbyister, MF’ere og villaejere over hele Danmark – forén jer!

Gad vide hvad Marx og Lenin ville sige om denne nye arbejderklasse, der aldrig har haft et arbejde – kun villaer, formue, banklån og pension. Leve grundejerforeningernes diktatur?