Grædende dansk mor efter Marrakesh: “Rejs aldrig til Marokko”

24-årige Louisa Vesterager Jespersen fra Grindsted er blevet halshugget i Marokko sammen med en 28-årig norsk kvinde. Diktaturstaten har i mange år været en populær feriedestination for vestlige turister og i endnu længere tid været en tæt allieret af USA, Israel og Saudi-Arabien.

Knap er Statsminister Lars Løkke Rasmussen kommet hjem fra Marrakesh, før en noget mere uromantiseret og afpolitiseret rejsebeskrivelse melder sig:

 

Rejs aldrig til marocco. De har slagtet min datter Louisa Vesterager Jespersen og hendes veninde der med skrappe genstande. Så julen står på sorgens tegn.
Helle Jespersen, mor til halshuggede Louisa til B.T.

En lokal julegave til gæsten Lars Løkke Rasmussen
Knap er Statsmininster Lars Løkke Rasmussen kommet hjem fra Marrakesh, før danske Louisa bliver afstraffet, voldtaget og halshugget af perverse berbere.

Den 10. og 11. december stod Lars Løkke Rasmussen på talerstolen ved Global Compact-konferencen i Marrakkesh i Marokko og forsikrede, at Danmarks regering ubetinget og lydigt vil tilslutte sig Marrakkesh-kapitulationen, der bl.a. afskaffer begrebet ‘illegal indvandrer’, fremmer migration og åbner Danmark totalt for nordafrikanske mordere og voldtægtsberbere. 

Imens Lars Løkke rejser rundt i Marokko og afskriver danskernes ret til Danmark samtidig med at danske og norske kvinder bliver voldtaget og halshugget nærmest lige ude foran konferencesalen,  vil man stadig ikke hjemsende udvisningsdømte Said Mansour til Marokko af frygt for den terrordømte islamists velbefindende. Hvorfor så have domstole, når dommene er ligegyldige?

Halshugningen af Louisa er en klar tak til danskerne for underkastelsen til Marrakkesh-kapitulationen. Budskabet er ikke til at tage fejl af: Vi kommer og vi dræber jer.

Skam over Forrædertinget og deres ynkelige meritokrati. Hvis så bare danskere udviste samme gensidige gæstfrihed over for perverse berbere.

Ouziad Younes, Rachid Afatti og Ejjoud Abdessamad er anholdt.

PET er blevet smagsdommer, udøver nu grundlovsstridig forhåndsscensur:
Når efterretningstjenester og deres MSM bekæmper ægte video af kulturberigelse på nettet, forpligter det os – download video (fuld længde) af den blodige halshugning.

De påstår vi går terroristernes ærinde. Løgn. Vi går imod deres ærinde – imod deres åbne grænser, deres fremmede, deres integration og deres terrorister. Fremmedhad – ja tak!

Det er da en hån mod folk at påstå, at man får lyst til at tilslutte sig ISIL af at se en sådan video. Det er deres bedste argument. Virkeligheden er selvfølgelig, at man får en helt berettiget lyst til et dansk Danmark uden fremmede. Og det er det, PET og MSM i virkeligheden frygter så meget.