Syrer henter bronze i World Desert Championship

Syreren Imad Barakat endte med en fornem tredjeplads i World Desert Championship i Dubai, skriver SANA. Der var deltagere fra mere end 50 lande til det 50 km. lange ørkenløb. Arrangøren var Dubai Desert Conservation Reserve, en statslig organisation styret af Dubais Emir.

Nævneværdigt når jødisk MSM i går meget overraskede beskrev det som en sensation, at Sudans præsident besøgte Præsident Assad i Damaskus i går. Som et symbol på, at Syrien var kommet med i varmen igen. De skulle bare vide, hvor længe de har kigget ned og væk.  

Imad Barakat er født i Damaskus i 1963. Han vandt Marathon des Sables (250 km.) i Marokko i 2013, og er endt med sølv fire år i træk ved Oman Desert Marathan (165 km.).
(Bonusinfo til MSM; Omans udenrigsminister besøgte Assad allerede i 2015.)

Til SANA fortæller Barakat at han nu planlægger at løbe fra Syrien til Slovakiet. En strækning på mere end 3700 km.  Måske for at besøge vennen Kotleba, der har 14 parlamentsmedlemmer i det lille EU-land. Han besøger i hvert fald jævnligt Assad i Damaskus. Senest i juli.

Med over 200.000 stemmer og 14 parlamentsmedlemmer i 2016 stoppede Anders Jerichows kollegaer hos slovakisk MSM hurtigt med at grine af Kotleba. Assads vennekreds er bestemt ikke begrænset til Sudans præsident. Assads venner og allierede er der, her og over alt. Europa vågner, Mr. Jerichow.