DR’s Adrees Hussein Abdullah er en parasit fyldt med løgn

I dagens statsejede public service bliver de modvillige licensydere der har tilladt sig den frækhed at købe et fjernsyn, en computer eller en mobiltelefon fortalt af Danmarks Radio, at parasit og landsforrræder Adrees Hussein Abdullah som de forsørger, bliver forfulgt af ISIL.

Adrees Hussein Abdullah beklager sig over, at danskerne er racister og at han egentlig ikke vil være her, men at han bliver nødt til det, fordi ISIL vil slå ham ihjel i hans hjemby Aleppo. Virkeligheden er, at ISIL ikke har været tilstede i Aleppo i over to år.

Racist er alle de danskere, der ønsker at bevare Danmark og som ikke bare vil forære landet væk til globalister og deres fremmedmigranter. Racister er rigtige mænd og sande nationalister. Og racister ville alle syrere i Syrien være, hvis der kom 100.000 danskere til dem og beklagede sig.

Syriens præsident hedder Bashar al-Assad. For mange år siden hørte vi eksperter fra Forsvaret sige, at han kun havde uger tilbage i Syrien. Vi kan konstatere, at Syriens præsident til stadighed hedder Bashar al-Assad. Derfor er det ham vi skal lave en aftale med, så vi kan få Adrees Hussein Abdullah tilbage til Syrien. Frivilligt eller lænket.

Om Assad eller andre så derefter henretter eller torturerer en syrer i Syrien som de påstår, det er et syrisk anliggende med en syrer i Syrien. Ingen dansker i Danmark kan eller skal blande sig i disse anliggender. Lige som at ingen syrer skal komme her og ændre på vores kultur!

Den største respekt vi i Danmark kan vise over for syrere er at insistere på, at de skal have retten og pligten til deres eget land. Lige som danskerne. National suverænitet, kultur og frihed er værdier som den globale elite vil smadre og opløse alle grænser, så verden bliver en og deres.

Irakkrige, Libyen-bomber, ISIL, Jabhat al-Nusra, Taliban, Gaza-belejring, flygtningestrømme og de åbne grænser i Europa er blot midler til deres overordnede storglobale politiske agenda om en stor unipolær verden – intet andet. Hellere kaos de kan styre end orden uden deres kontrol.

At støtte Rusland handler ikke om kærlighed eller forelskelse i en stærk populist, der kan kampsport og gå på jagt, som MSM meget gerne vil reducere os til. Det handler helt desperat om, at to diktaturer i verden trods alt er bedre end et.