DR’s nyttige syriske præmieperker

I en tid hvor fremmede voldtægter, gaderøverier og butiksplyndringer finder sted lige foran danskerne og Politiet, har DR fundet 1 ud af 100.000. En lægestuderende syrisk flygtning.

Først var hun superstudent og der kom store artikler. Nu skal den gamle vin igen sælges på nye flasker. Vi kan da ikke begrænse indvandringen, når disse kulturberigere ikke bringer andet end superstudenter og fremtidens læger til Danmark, er den falske parole.

Det historien ikke melder noget om er, at pigen og hendes mor på trods af deres påståede gode intentioner i Danmark til stadighed bærer deres dybt islamistiske slør, som end ikke en moderne kvinde i Syrien har gjort de sidste 25 år. Hvorfor er det altid de mest troende, der kommer?

Det er der en god forklaring på. Faderen Mohamed Zuher Al Yousif, Rugkobbel 4B st, 6200 Aabenraa fra Det Muslimske Broderskab i Syrien er fængslet in absentia i Syrien efter syrisk terrorlov for terrorforbrydelser begået i Syrien i 2012. Han er en kriminel på flugt.

De skulle skamme sig, at de tillader sig at tro at de bare kan komme rendende her. De er så beskidte, disse middelaldervæsener. Det er ikke mennesker, det er affald og ukrudt.

Nu sidder de så i Danmark på din regning og plabrer løs som evige ofre over for MSM og Udlændingestyrelsen om Assad og kemiske gasangreb. De skal vide, at vi holder øje med Syriens fjender, uanset hvor de befinder sig. Vi vil modarbejde dem hvor end de befinder sig.

UDVIS DETTE AFFALD TIL ASSAD!
Lad ham gøre med dem, hvad helvede han vil. Det vedkommer ikke en dansker i Danmark.

UD! UD! UD! UD!