Gasangreb i Aleppo: 73 indlagt

73 personer er indlagt efter terrorangreb med kemiske våben mod Aleppo, skriver SANA.

Angrebene ramte de civile Al-Khalidiye og Al-Zahraa kvarterer, samt Nile Street lørdag aften i millionbyen Aleppo, der er styret af Syriens regering. Der var tale om raketangreb og ifølge det russiske militær, der har radarsignaturer fra området, blev de affyret fra Idlib.

Som modsvar har Rusland udført omfattende luftangreb mod terrorister i den demilitariserede zone i Idlib, meddeler Igor Konashenkov fra Ruslands Forsvarministerium ifølge RT.

Syriens Udenrigsministerium har krævet handling fra FN’s Sikkerhedsråd, men USA, EU, MSM og deres hofnar Haifaa Awad har været meget stille. Ikke se, ikke høre, ikke sket.

Dansk Unicef-chef: Syrere vil leve normalt i Aleppo
Mandag ankom Line Grove Hermansen fra Unicef til Aleppo. Over for DR beretter hun om, hvordan de civile i det regeringskontrollerede Aleppo forsøger at leve et normalt byliv, imens de holder sig langt væk fra de frontområder, der er under de dansk-støttede “moderate oprøreres” kontrol.

Senest i september meddelte den forræderiske danske regering, at de vil sende yderligere 355 millioner danske kroner ned i et sort hul til terrorister i Syrien i en allerede afgjort krig, de har tabt – imens danske busruter og sygehuse lukker og slukker til påståede “besparelser”.