Terrorkonference mod Iran i København

Forestil dig en konference i Tehran, hvor iranske efterretningstjenester sidder med kriminelle på fine hoteller og planlægger angreb på åben gade i Danmark.

Den danske afdeling af CIA på Klausdalsbrovej afholder i dag en konference på det amerikanske Radisson-hotel i København, hvor ny terror mod Iran skal planlægges og finansieres i samarbejde med terrororganisationen ASMLA, der er finansieret af den israelske vasal, Saud-famillien.

Det vil blive en stor forestilling, også for MSM, der vil påstå at iranske og russiske agenter lurer overalt i skabe, skuffer og under sengene om natten. En omvendt virkelighed.

Virkeligheden er selvfølgelig en anden, at:

  • Iran aldrig nogensinde har angrebet nogen i Danmark.
  • Det var ASMLA i Danmark, der hyldede et terrorangreb på iranere i Iran.
  • CIA’s militaristiske nedlukning af Danmark var et kæmpe flop!
    (Hvor de dog testede, at de kan overtage magten i Danmark, når det passer dem!)
  • Danmark allerede har sendt sin “tilbagekaldte” ambassadør tilbage til Iran igen, efter et meget ensomt og mislykkket forsøg på at få andre EU-lande med.

Danmark blev mildest talt fuldstændig til grin i Bruxelles, da man fandt ud af at de øvrige “brødrelande” elsker iransk handel mere end deres danske lillebror/snothvalp.

For uger siden gennemførte påstået politi overfladiske ransagninger mod ASMLA for at aflede opmærksomheden fra deres massive støtte til dem. Det blev også blæst op i medierne, men vi måtte senere erkende, at ikke en eneste var blevet fremstillet i et grundlovsforhør.

Iran skal have udleveret alle de iranere de ønsker sig. Hellere 10 for mange end en for lidt. Lad dem endelig hænge disse børnemordere i en kran. Det vedkommer ikke en dansker i Danmark.

Udleveringsaftaler og lænkede hjemsendelser af fremmede NU!
Og bare rolig… Følgesvendene fra Klausdalsbrovej må også gerne komme med.