Bank of England stjæler Venezuelas guld

Kriminalitet: Slyngelstaten Storbritanniens Bank of England har stjålet for 550 millioner dollars guld fra den suveræne latinamerikanske stat Venezuela.

Det er Bank of England, hvor Venezuela har opbevaret guldreserver, der nu nægter at udlevere de 14 ton guld, som Venezuela har begæret hjem. Det sker i en tid, hvor Venezuela har stærkt brug for sin hårde valuta, grundet lave oliepriser – der har kastet landet ud i en krise.

En krise der har medført fødevarekrise, manglende medicin og dødsfald. Det er altså ikke bare et tyveri, men et kujon-tyveri fra en hospitalsafdeling fyldt med trængende patienter.

De beskidte imperialister har ventet med fråde om munden siden 2015, men Venezuelas militær og befolkning vil tydeligvis hellere sulte end svigte deres eget land for lidt slik.

Grådige som disse kriminelle svin er, begynder de nu at se på hvad de kan stjæle fra Venezuela uden for landet. Det er ikke mennesker, det er udyr, der skal stilles for en eksekutionspeloton.

Danmarks guld er opbevaret ulovligt i England
Man må håbe, at satellitstaten Danmark ikke rager sig uklar med sin ejer i London. Danmarks Nationalbank har 66,5 ton guld opbevaret hos Bank of England, der altså kun udleverer det tilbage igen efter eget forgodtbefindende. Ifølge Nationalbanken er det guld for mere end 17,2 mia. danske kr., de har ude at skide i London. I 2017 udtalte forrædererhvervsminister Brian Mikkkelsen, at regeringen vil fortsætte med at bøje dansk lov for sine britiske herskere.

Dansk lov kræver nemlig, at Danmarks guld opbevares af vor egen Nationalbank. I mere end 60 år har den siddende forrædererhvervsminister hver tredje måned forlænget en dispensation til at opbevare guldet i England – altså at overtræde loven, umyndiggøre os og undergrave vores lands suverænitet. Spørg Forrædertinget: Er London jeres Daddy?

Det ynkelige Forrædertinget har rygrad som en regneorm. De leder ikke Danmark, de forærer det væk. Det er højforræderi og meget alvorlig kriminalitet, som danskerne skal huske.

Hvor er Irak og Libyens guld?
143 ton guld forsvandt fra Libyens Nationalbank i kølvandet på NATO’s kriminelle rovmord i 2011. Ingen udover tyvene ved, hvor det er. Også denne kriminelle aktion deltog Forrædertinget i.

Når fremmede magter som Storbritannien, USA og Frankrig siger hop, spørger “danske” soldater kun hvor højt. De har absolut ingen ære. Skam over disse ynkelige tabere.

Dem der kom til Jugo for USA og Osama Bin Laden mod vores serbiske brødre for 20 år siden er stadig psykiatriske vrag i dag. Giv os 1000 revolutionære danske patrioter, og disse “soldater” er over alle bjerge med deres Forræderting. Hjem til London.

USA fandt ingen kemiske våben i Irak i 2003. Til gengæld fandt de andre interessante ting.