Syrienblog betaler racismebøder

Alle håndværkere ved, at instruksen fra alle firmaerne i branchen er, at står man ude ved et pizzeria eller et andet perkersted, så skal man ikke løfte en skrue, før der er forudbetalt. Kun hos landsmænd er det forsvarligt, at udføre arbejde på forhånd og sende faktura bagefter.

Der har været nogle sager i Ligebehandlingsnævnet, hvor nogle fremmede perkere har gjort sig den frækhed, at udnytte vores demokratiske institutioner til at modtage penge for at have fået udført håndværksarbejde, i stedet for at betale for det – som vi normalt gør her i Danmark.

Ja, man skulle tro det var løgn, men er det et udenlandsk navn, skal en håndværker betale for at få lov til at udføre arbejdet, frem for at modtage betaling for det.

Som dansker har man pligt til at sige fra over for det fremmede hver eneste dag. En håndværksvirksomhed valgte at gøre det på denne fremragende måde:

Hør her din lille bananplukker, du skal vist lige til at slappe lidt af med at uddele din visdom i dansk byggelovgivning. Hvis du sender mig en kopi af den ‘gældende’ lovgivning, så krediterer jeg hele beløbet og sender et gavekort til Indiancorner. Du har entreret med os om at få udført et stykke arbejde, det har vi lavet og ikke fået penge for og da det her ikke er nogen bazar eller rismarked så vil jeg forslå at du betaler den forfaldne faktura.

Det er præcis sådan det skal lyde. I et andet eksempel, spildte en fremmed en bilforhandlers tid ved at skambyde hele 19.000 kroner under udbudsprisen, hvilket i dansk kultur er en fornærmelse – i modsætning til hos en kurder i en bazar. Det fik forhandleren til helt berettiget at svare:

Det ser sort ud pt. Jeg sælger til hvid side.

Nok boykotter de fremmede straffeloven, valgene, arbejdsmarkedet og uddannelseinstitutionerne, men den indbringende institution Ligebehandlingsnævnet er en af de få myndigheder, som disse sharia-tilhængere har respekt for. Nu har ærlige landsmænd fået dummebøder fra nævnet.

Får man bøder for racisme eller diskrimination, altså for at opføre sig politisk ukorrekt dansk, skal man henvende sig her og efterlade kontaktoplysninger.