PET i Ringsted dræbte 25 på gaden i Iran

De beskidte og fremmede CIA-agenter på Klausdalsbrovej spreder deres falske nyheder og landsskadelige fordummelse i dag. Nu vil de gøre ofre til forbrydere og omvendt. Bytte rundt på alting og vende virkeligheden, som de små slanger de er.

Vi skal huske på, at 25 iranere blev dræbt i Ahvaz. Mordene var tegnet og tilrettelagt i Ringsted med CIA’s fulde støtte. De sidder stolte i Ringsted og tager ansvar på TV for at have dræbt børn, imens PET hopper og danser rundt for dem.

PET og andre fremmede agenter har ingen fremtid i et dansk Danmark.

De er nutidens tyskertøser. Danmark er frit, når danske militser samler sig på Klausdalsbrovej for at afkræve dem deres hår og værdighed. De er kvalmende beskidte fremmede udyr.

De har altid hundredevis af makulatorer, brændstof og tændstikker klar døgnet rundt, der bare venter på at slette sporene ved Danernes Vrede. Deres bygninger er tegnet, designet og konstrueret til evakuering og selvdestruktion fra fundmanetet af. Så lyssky er disse kriminelle.

Lad os bebrejde Iran, når de har dræbt 25 mand på åben gade i Danmark.