De hvide jagtes i Sydafrika og det er godt!

To racister hånd i hånd. De kæmpede hårdt for afrikansk Afrika.

De hvide jagtes nu som fredløst vildt i Sydafrika. Af kriminelle og nu også af regeringen, der er begyndt at ekspropriere hvid jord med lov, parallelt med de sorte kriminelle, der i årevis har myrdet fredløse hvide farmere i lovløshed. Det samme er sket i Libyen og Zimbabwe.

MSM er meget stille, men på RT kan man jævnligt læse om vindyrkende afrikaners fra Sydafrika, der netop nu besøger Krim og andre regioner i Rusland for at se på deres forviste fremtid.

Rusland har omvendt meget god udyrket jord der kun mangler bønder til at pløje den, så denne dygtige og arbejdsomme hvide minoritet er særdeles velkomne. De får jorden gratis.

Nelson Mandela, Muammar al-Gaddafi og Robert Mugabe var markante nationalsocialister, som vi kun kan se op til. De har fordrevet det fremmede, uønskede og besættende væk fra deres land.

Mandelas ANC er ideologisk set Sydafrikas svar på Stram Kurs, så Rasmus Paludan kan meget vel gå hen og blive Danmarks Mandela, hvis ellers bare man kan vende MSM’s analogi fra dem til os.

Afrika tilhører negerne. Det skal være deres land og det skal det hvide menneske sandelig erkende. Ved at bortvise negerne fra Europa og ekspropriere negerejendom her.

I 2017 blev 79 hvide farmere dræbt og 357 overfaldet på deres jord i Sydafrika.

Gør negeren fredløs i Europa.

Racisterne Nelson Mandela og Robert Mugabe var nære politisk allierede.
Susan Howarth blev tortureret til døde med en gasbrænder på sin gård i Dullstroom, 2013.
Bevæbnede sorte militser trænger ind på gårdene og dræber hele familier. Ikke med et nakkeskud eller gas som nazisterne og Stalin gjorde, men med timelang tortur.
Ikke ligefrem de billeder og historier Anders Jerichow og Herbert Pundik bringer i Politiken.

Men just another day for de hvide i Afrika, der er født og opvokset i landet. Nu hjælper også Sydafrikas regering til med den juridiske del af forfølgelsen, imens militserne klarer det praktiske.

Det kan selvfølgelig kun inspirere danske nationalister, når vi hører om hvordan det vil være helt umuligt, at udvise anden og tredjegenerations migranter, da de jo altid har været her.
Det problem kan vi jo se, at man tydeligvis godt kan løse andre steder.

Danmarks Statistik fastslog for nyligt, at der det seneste år er kommet blot 577 flere danskere og hele 8.937 flere fremmede i Danmark. Altså: Jo før racekrigen kommer – desto bedre!