PET er en autonom lømmel

Påstået frygt for angreb på eksil-iranere skal nu have skylden for, at terrororganisationen PET valgte at militarisere hele Sjælland ved en pinlig fejl. En “fejl” der sjovt nok skete samtidig med, at elitesoldater fra hele Vestens top-eksekutionspelotoner var på øvelse her i NATO-riget hos PET.

En pinlig undskyldning for at øve politistat og udnytte millioner af almindelige danskere som klovne og statister i et storstilet show, hvor også CIA, Navy Seals og andre lovløse militser deltog.

De eneste der angriber og truer nogen her, er de eksil-terrorister i landet, der finansierer og leder terror mod iranske børn i ly af PET og Forrædertingets terrorstøtte og terrorasyl. Nu vil man gøre forbryderne til ofre og berøve den iranske civilisation enhver mandhælg.

En kun 4-årig dreng blev dræbt på åben gade i Ahvaz af den beskidte jødiske celle, der ledes åbenlyst fra Danmark. Med talsmænd i Danmark, der stolte tager ansvar for angrebebt, som var de frihedskæmpere. Børnemordere inviteret og velsignet af Forrædertinget og beskyttet af CIA’s danske stik-i-rend drenge på Klausdalsbrovej, der elsker folk, der angriber børn i lande, Israel ikke kan lide. På trods af deres åbne indrømmelser, kalder MSM dem til stadighed for “opposition”, og de beskidte forrædere hos advokaturet og statsadvokaten skal nok vælge hvornår de vil håndhæve terrorloven med nøje jødisk omhu.

Enhver der vil myrde danske børn på gaden i København vil nu tage til Iran. De vil byde ham velkommen der og give ham, hvad han spørger om.

Tillykke til Danmarks fjender med deres nye safe haven. For hvorfor skulle Tehran eller Damaskus bekymre sig, hvis terrorceller målrettet Danmark fremover vil indkvartere sig hos dem?

Hvorfor? Når vi i stedet kunne have haft effektive udleveringsaftaler – til gavn for danskere.