Mohammed Basil El-Cheikh er død og begravet

Terroristen Mohammed Basil El-Cheikh der gerne ville skåne sin familie med dæknavnet “Basil Hassan” er død og begravet. Det er tydeligt bekræftet.

Hvad CIA og deres danske afdeling på Klausdalsbrovej har gang i af blackmailing og forseglede terroranklager kan vi endnu engang kun gisne om.

At Basil og hans påståede “netværk” i Danmark bliver pustet så store af CIA’s anklagemyndighed i Danmark er uhyggeligt. Det har intet med virkeligheden at gøre og du kunne også have været med.

De anholdte er Fady Mohammad, underviser hos Copenhagen Business Academy og Coskun Ibrahim Simsir fra Tagensvej 69 Cykler. Begge er kendte kriminelle islamister.

Dem er der tusindvis af i Danmark. Spørgsmålet er kun hvad PET pludselig vil med de to. Det eneste der er sikkert er, at de ikke havde noget som helst med Basil at gøre.

MSM har været præget af teorier skabt af den ordblinde journalist Simon Andersen, der betragter Radio24Syv som en efterretningstjeneste, der går foran PET i efterforskningen af terrorsager. Ganske vist er begge organisationer statsfinansierede, men der stopper lighederne også. Bl.a. har Simon Andersen pludselig peppet Basil Hassan op til drone-ingeniør – det har han aldrig været. Hans ven Rawand Dilsher Taher var uddannet maskinmester. Basil var en bums – intet andet.

Så pas nu på realitetssansen ude i artiklerne.
Det er stadig kun MSM og anklagemyndigheden, der fedter rundt i det.

Radio24Syv har adskillige gange henvendt sig til os for at høre, om vi ikke kunne finde ud af nogle historier. Normalt er vi ikke kræsne når det kommer til moral og etik, men der er grænser. Deres desperation var kvalmende. De ville ikke have en chance som medie på markedsvilkår.

Flere har spurgt, om vi kan bevise at Basil er død. Nej, vi kan ikke sende dig et reagensglas fra Syrien med hans DNA blandet i ørkensand. Vi har heller ikke tænkt os at afsløre vores kilder eller indrømme, at vi har haft kontakt til folk på terrorlister. Det må være langt lettere for Radio24Syv og alle de efterretningstjenester der så gerne vil puste evigt liv i ham, blot at dokumentere det.

Basil er død og begravet. Selv hvis han levede, ville han ikke have noget sted at være. Han ville ikke kunne eksistere uden at man fandt ud af det. Det eneste sted han kunne være er væk.