Giv Iran alle de iranere de vil have

Om navngivne iranere/Mossad-agenter i Danmark virkelig er kriminelle terrorister eller ej, er komplet uinteressant for det danske folk. Problemet er, at de overhovedet lever her.

Giv Iran alle de iranere i Danmark, de ønsker sig. Og hellere ti for mange end en for lidt. Om man i Tehran så hænger disse beskidte tjenere af Israel i kranen hvor de hører til, er ligeledes komplet uinteressant for danskere i Danmark. Lad endelig Iran gøre med iranere hvad det vil i Iran.

Skulle Forrædertinget ikke være samarbejdsvillige, skal det ikke være hemmeligt at vi er mange Syrien-venner i Danmark, der skylder Iran en stor anti-terror tjeneste.

Når man tænker på hvor mange tusindvis af iranske soldater, der har givet deres liv for Syrien, kan vi naturligvis ikke tolere at nogen sidder i Danmark og truer vores venner i deres eget land.

Vil man sidde her og true børn i Iran skal man vide, at Syrien og Iran er bundet af en musketered. Og at Syriens venner lever her i blandt jer hver eneste dag. I dyb gæld til iranske soldater.

Iran har aldrig så meget som blinket, ligemeget hvad Syrien har manglet. Iranske mænd har stået i kø og tigget om at komme til Syrien og dø. Større er København heller ikke.

Har man oplysninger om Mossads nyttige idioter, der sidder i asyl i Danmark som mus og hylder dræbte børn i Iran, bliver man naturligvis godt betalt:
Send anonymt tip til Syrienblog