Holland indstiller støtte til White Helmets

Raed al-Saleh kom til København i december 2016 for at hente 20 mio. skattekroner hos den “liberale” Anders Samuelsen.

 

Holland indstiller støtten til de såkaldte ‘White Helmets’ og andre militante i Syrien, da programmet “ikke har medført de forventede resultater”, erklærer Hollands regering.

Det sker efter, at journalister fandt frem til det ambivalente forhold, at en af de grupper Holland støttede var Jabhat al-Shamiyah (Levant Front), som hollandske anklagere aktuelt har tiltalt en hollandsk statsborger efter terrorlov i Holland for at være tilknyttet, skriver hollandske nos.nl.

Jabhat al-Shamiyahs erklærede mål er, at etablere et islamisk kalifat i Syrien med Emir Abu Amr i spidsen. Gruppen er kontrolleret af Det Muslimske Broderskab i Tyrkiet (Tyrkiets regering), og har bl.a. tidligere modtaget TOW-missiler af CIA.

Holland har igennem de seneste år doneret over 80 millioner dollars (514 mio. kr.) til såkaldte “moderate grupper” i Syrien, herunder Jabhat al-Shamiyah og White Helmets.

Danske skattemillioner strømmer til islamister i Syrien
I december 2016 besøgte Raed al-Saleh den “liberale” udenrigsminister Anders Samuelsen i København. Med sig fik han 20 mio. skattekroner (vi skal måske sige jizya) af den liberale minister.

Bare to år forinden, i december 2014, forærede Danmarks dahenværende socialdemokratiske regering 10 mio. kr. til Hadi al-Bahra fra Det Muslimske Broderskab, da han besøgte København på vegne af den såkaldte National Coalition for Syrian Revolutionary and Opposition Forces.

En organisation, der ifølge Global Muslim Brotherhood Daily Watch har nære forbindelser til Det Muslismke Broderskab. En påstand der bakkes op af det ellers vestligt anerkendte magsin Foreign Policy, der i 2013 beskrev hvordan Hadi al-Bahras forgænger, Moaz al-Khatib, blev indstillet af Det Muslimske Broderskab i artiklen ‘How the Muslim Brotherhood Hijacked Syria’s Revolution‘.
Altså året inden, at Danmarks regering inviterede dem til København for at modtage 10 mio. kr.

Den 27. juli 2017 måtte Udenrigsministeriet meddele Rigsrevisionen, at “udstyr” i et projekt til 60 mio. danske skattekroner var under mistanke om, at være blevet “tilbageholdt” i Syrien (faldet i hænderne på de forkerte). Udstyret var oprindeligt sendt til gruppen “Free Syrian Police”.

I december 2017 afslørede BBC, at dansk-støttede “Free Syrian Police” samarbejdede med sharia-domstole i Syrien, der havde henrettet civile med anklager om “homoseksualitet”, herunder halshugget en 12-årig palæstinensisk dreng fra Homs. En påstået FSP-station i Koknaya i Idlib, der skulle være bemandet af 57 betjente, viste sig at være tom. I Aleppo viste det sig, at FSP havde overdraget både penge og fanger til terrorgruppen Nour al-Din al-Zinki.

Først i august 2018 indstillede Storbritannien støtten til AJACS og “Free Syrian Police” med begrundelsen, at det nu var for risikofyldt at opretholde støtten.

Hadi al-Bahra henter 10 mio. kr. hos Martin Lidegaard. København, december 2014.