Google inden slaget om Idlib: Sletter syriske kanaler fra YouTube

Den amerikansk-jødiske mastodont Google LLC stiftet af jøderne Larry Page (jødisk mor) og Sergey Brin (jødiske forældre), og som kontrollerer 80% af det internet du kender, er begyndt at forberede sig på MSM’s ensretning af Slaget om Idlib i Syrien.

Således er adskillige YouTube-kanaler med tilknytning til det syriske nyhedsbureau SANA blevet slettet. Også kanaler tilknyttet stats- og forsvarsministeriet er slettet i samme omgang.

Kanalerne for krigsforbryderne fra Jays al-Islam, Hizb ut-Tahrir og IDF lever stadig i bedste velgående på den jødiske video-portal, der totalt dominerer videoafspilning på internettet.

Det er bestemt ikke første gang, at YouTube, Twitter og Facebook i forening har startet disse hellige “kampagner mod fake news, had og ekstremisme“. Eksempelvis eksisterer vores forhenværende kanal ikke længere, imens en anden kanal med navnet “Anti- Syrienblog” lever i bedste velgående.

Haifaa Awad-Benjamin Netanyahu alliancen:

Vi ser frem til de næste mobiloptagelses-“beviser” på YouTube for Assads brug af kemiske våben i en krig han allerede har vundet. Sjovt bliver det først, når hele MSM-maskineriet enstemmigt med CIA og Det Hvide Hus igen finder beviserne “meget troværdige”.

Vi der stadig værner om os vores realitetssans og psykiske helbred, vil nøjes med at konkludere, at Præsident Assad ingensinde har bedt væbnede militante islamister fra hele verden om at komme og gemme sig i syriske millionbyer med civile syriske børn og kvinder som deres skjolde.