Trump ville myrde blodpropsramte Assad, der har en kræftsyg kone

Fake news, mediewar eller Battle of truth. Kært barn har mange navne.
I gamle dage, hed det propaganda.

PET og FE får lommerne fyldt med millioner i disse borgervelfærdssparetider. Ellers vil Vladimir Putin helt sikkert afgøre det næste folketingsvalg, som han uden tvivl følger med dybeste koncentration. Millioner til bekæmpelse af fake news. Oversat: Millioner til propaganda.

2012: Berlingske analyse med dansk major – “Assads dage er talte” (6 år siden)
2017: Politiken (advarsel: jødisk forfatter!) – “Assad ramt af et slagtilfælde
2018: CNN – “Syria’s first lady is being treated for breast cancer
2018: Bob Woodwar – “Trump ville likvidere Assad

Både Donald Trump og James Mattis har efterfølgende afvist, at de nogensinde har talt om eller overvejet, at likvidere Assad. Det ville Barack Obama i øvrigt heller ikke. Og det vil Benjamin Netanyahu slet ikke. Fordi så havde de bare gjort det for syv år siden. Eller i går.

Men de vil selvfølgelig heller ikke have, at Assad vinder for tidligt. Nej, bålet skal brænde. Syrien forbliver i sænk. Status quo er ganske fin, hvis den bliver ved med at sælge amerikanske våben, og hvis den bliver ved med destablisere en arabisk stat imens Israel blomstrer.

Derfor vil vi i den kommende tid høre meget mere om “stormen” og “belejringen” af Idlib. Det er interessant, fordi i 2015 da Idlib blev stormet af terrorister, der hørte vi kun om “befrielsen”.