DR’s syriske superstudent fra Det Mulimske Broderskab

Maskering er uanset smil, sprog og karakterer en klokkeklar afskærmning mod de beskidte vantro danskere i Danmark. Et syrisk fængsel er hendes hjem, ikke Danernes Mark.

 

Landsforræder, dansker-morder og terrorsympatisør Mine Holm Suurballe fra det statsejede “Danmarks” Radio har i dag bragt en artikel om forræder Sedra Al-Yousef, der imens migranter myrder og plyndrer løs over alt i Europa, portrætteres som en superstudent i Danmark.

Faderen Mohamed Zuher Al Yousif er en meget berygtet mand i Syrien. Han har været efterlyst siden 2013 for at have haft en ledende rolle i terrorgruppen Jaish al-Fatah i Aleppo, der bl.a. omfattede Jabhat al-Nusra (al-Qaeda i Syrien). Hans egen historie i Danmark er, at han har været “oppositionspolitiker” og medlem af Syriens parlament, og derefter “forfulgt”.

Han vil ikke oplyse hvornår eller for hvilket parti. Manden har aldrig været medlem af noget som helst andet end Det Muslimske Broderskab og deres Al-Nusra Front.

Men løgnene og offerrollen stopper ikke der. I april udtalte han til JyskeVestkysten, at Assad havde gasset 11 af hans familiemedlemmer i Khan Shaykun. Til DR udtaler datteren nu pludselig, at det er 38 familiemedlemmer – dræbt i et meget politiseret og omskridt “kemisk angreb”.

Vi skal advare alle borgere og landsmænd i Aabenraa og i hele Danmark imod disse farlige kriminelle terrorister. Disse slanger, disse trojanske heste, der kommer her og spiller dumme, men i virkeligheden er rasende farlige ekstremister på flugt fra anklagemyndigheden i deres hjemland.

Det er på tide, at det danske folk får en effektiv udleveringsaftale med Syrien til gavn for Danmarks sikkerhed, så disse kriminelle kan komme hjem i fængsel. EU og NATO-landene Tjekkiet og Polen har allerede fået det, så der er sådan set ingen undskyldning fra Forrædertingets side af, andet end deres store og efterhånden helt åbenlyse forkærlighed for terrorisme mod danskere.

Vi synes, at danske patrioter skal byde Mohamed Zuher Al Yousif velkommen til Danmark, ved at bruge deres ytringsfrihed til at kontakte ham for at fortælle, hvad de mener, om ham og hans beskidte families tilstedeværelse i deres land.

Mohamed Zuher Al Yousif
Rugkobbel 4B, st.
6200 Aabeenraa
71 43 71 40

En ung, forvirret langskægget tosse er let at håndtere; De farligste ekstremister er dem, der smiler til os på gaden. Sådan er al-Ikhwān, der er forbudt i selv Saudi-Arabien! Så farlige er de.