Igen igen: Tysker dræbt af migranter

Ugerning: At være tysker i Tyskland.

 

I et land med multikultur, et dybt kriminelt forræderisk og morderisk regime, samt et udueligt anti-dansk Politi og retsvæsen, skal man være fuldstændig sindssyg, for at være ubevæbnet.

Det måtte (endnu) en tysker i Chemnitz sande i lørdags, da han blev stukket ned af to migranter. Migranter er ikke mennesker, det er forrædere, der udelukkende må omtales og betegnes som beskidt affald og noget, der skal udryddes totalt.

Danmarks kriminelle regering elsker migranter
Det er ikke en god nyhed, at migranten Jannar Farouq Bashour gerne vil hjem til Syrien igen. Den dårlige nyhed var, at han overhovedet kom. Han er uønsket af danskerne som alt andet end en selvfinansierende hotelgæst med gyldigt visum, returbillet og billeder af Den Lille Havfrue.

I så fald ville han være hjerteligt velkommen.

Selv om migranten Jannar gerne vil tilbage til Syrien, bliver han modarbejdet af de såkaldte “danske” myndigheder. Hos de kriminelle forrædere på Asiatisk Plads i København, der kalder sig selv for Udenrigsministeriet, mener man nemlig ikke, at Syrien er værdigt nok til syrere.

Det er naturligvis kun i danskernes interesse, at have en effektiv ambassade i Damaskus, der samarbejder med de syriske myndigheder om vores fælles interesser. Udfordringen er, at vi har et kriminelt Forræderting, der hader syrere i Syrien, lige så meget, som de hader danskere i Danmark. Hvorfor hader de os så meget?

Migranten Jannar Fariuq Bashour har i øvrigt betalt adresse på Bogtrykkervej 34, 3. tv. i 2400 København NV. Det er vel også vigtigt, at en beskidt migrant der ikke vil være her, bor i hjertet af vores hovedstad, når vores egne døtre ikke kan studere i byen.

Studieboliger til danskere skal man lede længe efter, medmindre man selv er en fin søn af deres, den herskende forræderklasse. Det er tid til at danskerne viser dem, hvem der bestemmer.

Spørgsmålet er kun:
Vil du overhovedet være dansker i Danmark?