Facebook er for tabere – drop det nu

Udover Tinder og Instagram, der er total kapitulation af al værdighed, findes der intet mere primitivt og sølle, end at have behov for at være på en skod-side som Facebook.

Man skal smage på maden før man nægter at spise den, og vi har naturligvis været der.

På trods af stærkt racistiske indlæg, grov sexisme, holocaust-benægtelse og bevidst grænsesøgende indlæg, blev vi først lukket ned i det øjeblik, vi stoppede med at betale.

Deres konsekvent uskrevne moralske skrupler er udelukkende et spørgsmål om pris.

Facebooks regler som man skal anerkende er helt bevidst uskrevne, og deres smagsdommere anonyme. Klagemuligheder ikke-eksisterende. Det er også fair nok, fordi nej – Facebook er ikke et demokrati, hvor du er borger og har grundlovssikrede rettigheder. Facebook er en privat ejendom, hvor du er betalende gæst. Enten betaler du som vi med penge, eller med dig selv, som vi købte.

I sommeren 2017 indledte YouTube og Facebook sammen en “anti-ISIL” kampagne. Det første der skete var, at Syriens statslige nyhedsmedie SANA blev fjernet fra YouTube, og vi blev fjernet fra Facebook. Det var naturligvis ingen personlig kampagne; Nej, det var meget værre! Fuldautomatiske algoritmer rensede og filtrerede disse private massemedier for enhver non-MSM-kontrolleret platform. Tusindvis på en måned på alle sprog. For at bekæmpe “ISIL” og “fake news”.

Facebook, Google og Apple (90% af det internet du kender) er senest gået sammen om en målrettet og særdeles koordineret operation for sikringen af massernes mentale hygiejne. Tossen Alex Jones, og fred være med ham, er kollektivt blevet udstødt fra denne primitive og lukkede Jehovas Vidner verden, som er det eneste internet, du kender og bruger til dagligt.

Venezuelas Telesur er de næste, der står for skud hos “de ældste” i den sekt, som du hver dag bilder dig selv ind er hele internettet fra din lille dumme iPhone, der er din ejer og hersker.

Drop nu din taberfærden på Facebook. Hvis du virkelig ikke kan leve uden den side, er du virkelig en sølle bums. Det tager en time og koster 300 kroner om året at oprette og drive en side som Syrienblog. Nej, du bliver nok ikke så synlig som på dit elskede Facebook, men hvis du virkelig vil være så synlig for enhver pris, så søger TV2 Zulu deltagere til ‘Date mig nøgen’.

PS. Man kan stadig sagtens ringe til sine venner og besøge sin familie i den virkelige verden. Det er intet lovligt krav på noget studie, at du er medlem af bestemte grupper på sider hos en privat amerikansk virksomhed. Bare fordi flertallet i en gymnasieklasse er tabere, er de stadig tabere.