Hovedbanen lukket: Terrorister vader ud af Vestre Fængsel

De dansk-støttede “moderate oprørere” i Syrien tjener gode penge på at destablisere og terrorisere en suveræn arabisk stat for deres storglobale, vestlige arbejdsgivere.

46-årige Anwar Daadoue (født 1.2.72) med påstået tilknytning til Jabhat al-Nusra (al-Qaeda i Syrien), kunne således vade direkte ud af Vestre Fængsel i går under et besøg, blot ved at påstå, at han var den besøgende. Den besøgende, der altså medvirkede til at få en terrorsigtet ud af arresten, har Politiet ikke engang ville fremstille i et grundlovsforhør. Han er løsladt, og begge er nu fri.

Hvorfor så overhovedet have arresthuse?

Manden er af italiensk antiterrorpoliti eftersøgt for omfattende menneskesmugling af migranter til Europa. Tro ikke, at al-Qaeda sprænger sig selv i luften for sjov. Nej, de tjener skam penge på det.

I Syrien havde militærpolitiet først skudt alle fængslets ansatte, og derefter de indsatte. Hos Kriminalforsorgen har man startet en “intern” undersøgelse, hvor nogle DJØF’ere hos Justitsministeriet nu skal have 70.000 kroner om måneden for at vaske direktoratets hænder rene i en flot PDF-rapport. Meget underlig sag. Gad vide, om den er udtænkt på Klausdalsbrovej?

Medgerningsmanden har da haft en skytsengel hos advokaturet, og det er jo set før.

En dansk ambassade i Damaskus og en effektiv udleveringsaftale er den eneste løsning. Danmark for danskerne og syriske fængsler for syriske kriminelle.

Arrestant Anwar Daadoue, født 1.2.72. Bopæl på Oxhagsvägen 14 B lgh 1101, 612 32 Finspång. Nu lukket ud fra Vestre Fængsel – angiveligt ved en fejl. 

Det påståede “danske” Politi i går; Omfavner en maskeret (kriminel) islamisttaber. Der har været maskeringsforbud i straffelovens § 134b i snart 20 år; siden 2000. Tilsyneladende anvendes den kun imod “højreradikale”. Det sker til gengæld med flid. Beskidte forrædersvin.
Er de kærester?