Royal Navy opsamlede én migrant; Dræbte 22 i Manchester

Flere dræbt af Royal Navy og danske F-16 piloter i Manchester var ikke andet end børn.

 

Royal Navy reddede én migrant op af vandet i Libyen, og dræbte 22 briter i Manchester: 

I 2014 opsamlede Royal Navy HMS Enterprise dengang 19-årige Salman Abedi uden for Libyens kyst. Han var taget til Libyen sammen med lillebroderen Hashem for at deltage i væbnede optøjer mod Libyens tidligere regering, der med dansk NATO-hjælp rovmyrdede en suveræn stat.

I øvrigt en af Afrikas dengang rigeste og mest stabile af slagsen.

Familien levede forud for dette under “asyl” i Storbritannien, da de var eftersøgt af de post-libyske myndigheder. Noget der senere skulle vise sig, at der vist var gode grunde til!

I dag ville man nok kalde dem “radikaliserede Syrien-krigere”, men dengang var de demonstranter, der ønskede reformer og demokrati. En intellektuel studenterbevægelse, der ville oversætte Danmarks Riges Grundlov til arabisk. I hvert fald hvis man fulgte MSM.

Vi var selvfølgelig en kreds, der var klogere. Eller snarere undlod vi nok at være dumme.

Den 22. maj 2017 detonerede Salman Abedi en IED ved arenaen i Manchester under en koncert. 22 mennesker blev dræbt. Endnu engang tak til de “danske” F-16 piloter i Libyen.

Som skatteyder i et land, hvor Politiet i Herning nu fraråder kvinder at færdes alene for ikke at blive voldtaget af migranter, er det altid en trøst, at danske bomber over et fremmed land der aldrig nogensinde har erklæret Danmark krig, nu begynder at “falde tilbage” for at dræbe os.

Hos Syrienblog er vi ikke i tvivl om, hvad Salman Abedi var. En meget moderat oprører.