“White Helmets” evakueres: Kommer til Europa

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det går godt for Syrien.

Tusindvis af såkaldte “oprørere” overgiver sig nu i hele bataljoner, og det er blevet meget vanskeligt at bevæge sig rundt i landet uden for regeringens kontrol. Selv de kurdiske områder må indgå anerkendende aftaler med regeringen, for at kunne forsyne deres egne folk med noget så banalt som vand og elektricitet. Også al-Qaeda i Idlib er presset op på forhandlingsbordet med den præsident i Damaskus, de for få år siden aldrig ville anerkende.

Mindre godt er det for Europa, at Israel og Jordan nu har evakueret over 800 medlemmer af de såkaldte “White Helmets” samt deres familier, som skal fragtes til Storbritannien, Canada og Tyskland. For at leve her og få børn her, der skal leve her, og have børnebørn her.

Assad forstår at sikre sit folk imod dette affald ved at dræbe dem, eller jage dem på flugt, men hvad nu med os? Israel og Jordan er heller ikke dumme at beholde dem. Give transit videre til Europa er en fornøjelse for dem. Europa – en nyttig skraldespand.

Europæiske nationalister har pligt til at modarbejde det fremmede i Europa. Hvis det skal være her, skal det som minimum ikke føle sig velkommen eller værdigt.

Det er her danskernes daglige pligter ligger. Sig fra over for det fremmede. Spørg dig selv hver dag: Hvad har jeg i dag gjort for, at en fremmed skal føle sig uønsket?

Forrædertinget og deres beskidte, forræderiske “Politi” kan invitere dem og tolere dem. Give dem asyl og familiesammenføringer. Men de kan aldrig nogensinde tvinge dig til at acceptere dem.

Er vi så enestående kyniske racister? Vel ikke mere end Syrien, Jordan og Israel, der også ønsker dem af helvede til.