Esben Lunde som amerikansk agent

Forræder Esben Lunde har under sit embede som miljø- og fødevareminister åbenbart gjort sig fortjent til amerikansk hæder og dansk guld langt fra dansk skat.

I hvert fald forlader forræderen endelig Danmark, for at komme på (be)lønningslisten hos lobbyistagenturet World Resources Institute, som MSM noget reduceret kalder for en “uafhængig tænketank”. Besynderligt, når man tænker på, hvordan de behandlede Peter Schmeichel.

Man skal ikke dybere end deres egen hjemmeside for at se, at det er en organisation, der er dybt afhængig af statssponsorater fra regeringer. Bl.a. har Forrædertinget (Danida) foræret minimum fem millioner af dine kroner siden 2016. Til en organisation som du aldrig har hørt om før nu.

Der udover bliver Lundes nye arbejdsgivere bl.a. franske, britiske, amerikanske, hollandske og norske myndigheder. Tillykke til Esben Lunde med den nye danske løn langt væk fra danske Skat.

Hvis du tilfældigvis sidder med en kvittering fra dit supermarked, vil du opleve, at du alene for at få mad til aften, måtte betale omkring 60 kroner i strafafgift for at være en dum dansker. Det kaldes officielt moms, og kommer efter at du har betalt 60% af din indkomst i strafafgift for at være så dum, at have et arbejde.

Bare rolig. Du er først helt til grin i morgen, når du betaler 90% i benzinafgift for overhovedet at kunne komme på arbejde. Se hellere at slukke computeren – 70% af den effekt den optager har Danida allerede frarøvet dig.