Trump er Putins største rival nogensinde

MSM plabrer løs om, hvordan Putin er en kat, og Donald Trump er en lille skræmt mus. Også David Trads har meldt sig til koret efter et helt almindeligt møde mellem to præsidenter.

Man bebrejder USA’s præsident for ikke at udvise tillid over for sine “egne” efterretningstjenester. Tjenester der har modarbejdet deres “egen” præsident under hele sin valgkamp.

Måske USA’s efterretningstjenster og MSM skulle prøve, at udvise tillid over for det amerikanske folks valg. Et valg som de amerikanske efterretningstjenster om nogen har haft ansvaret for, ikke kunne kompromitteres. Hvem er der at bebrejde?

MSM arbejder benhårdt for én unipolar verdensorden som Adolf Hitler. Et enevældigt verdensimperium. De vil aldrig acceptere en bipolar eller endnu bedre; En multipolar verden.

Forestil dig, hvis USA, EU, Rusland, Kina og Indien rent faktisk blev enige om, at de hver især havde nogle særinteresser, som man sammen måtte respektere. En modbydelig verden – hvis du spørger MSM. Vejen til fred og vækst, hvis du spørger ethvert barn i enhver vuggestue.

Sandheden er:

  • USA har aldrig haft så strenge sanktioner mod Rusland før. Ikke under Cubakrisen. Ikke under Obama. Sanktioner der er blevet skærpet af Donald Trumps regering.
  • USA har aldrig solgt flere våben til Ukraine end i 2017 og 2018. Sofistikerede våben, som forgængeren Barack Obama nægtede at levere.
  • USA har ingensinde haft specialstyrker inde på landjorden i Syrien før Trump blev valgt. Styrker som har været i direkte konfrontation med uofficielle russiske styrker. Nåh ja, 17 russiske soldater blev dræbt af amerikanske soldater under kommando af Donald Trump. Soldater Obama nægtede at placere.
  • Ingen amerikansk præsident har nogensinde lagt større pres på NATO-oprustning end Donald Trump. Et NATO der i forvejen, foruden det forøgede pres, har et militært budget, der er 12 gange større end Ruslands.

Sandheden er også:

  • at Storbritanniens Margaret Thatcher tryglede Sovjetunionen om, at forhindre en tysk genforening (beordre DDR til at åbne ild). Sovjet gjorde det modsatte.
  • at Bill Clinton garanterede Boris Jeltsin om, at NATO ikke ville udvide sig en milimeter mod øst.
  • at NATO straks efter Sovjetunionens opløsning, indledte deres østudvidelser med et blodigt overfald på Jugoslaviens serbere. Ruslands broderfolk.
  • at EU og NATO ivrigt støttede illegale kupmagere, der i 2014 drev Ukraines præsident på flugt, ophævede Ukraines forfatning, og myrdede politiske modstandere. Det skal måske understreges, at Ukraine er Ruslands Canada.
  • at 75% af Krims befolkning er russere.