Solle Kücükavci skal henrettes – ikke have dansk pas

Kurderen Solle Kücükavci render rundt i Tyrkiet som en hjemløs bums, efter at hans Islamisk Stat er brudt sammen. Igennem desperate danske advokater og de desperate luksusbistandsklienter hos Radio24Syv og MSM, forsøger han nu at vinde de beskidte vantro danskeres hjerter tilbage.

Solle Kücükavci er en kriminel terrorist, der skal udlevers til Syriens myndigheder. Hvad de gør med ham, er et syrisk anliggende, der er komplet uinteressant for danskere i Danmark. Også hvis de henretter ham eller udsætter ham for tortur. Amerikanske Amnesty, pakistanske Jakob Sheikh og jødiske Politiken vil formentlig kritisere det, men hvad rager det danskere?

Det kræver ingen Gallup-undersøgelser at konkludere, at Solle Kücükavci er uinviteret af det danske folk. Når han på egen hånd finder tilbage på et tidspunkt, er det vigtigt, at dansk politi står klar med en udleveringsaftale med Sednaya-fængslet i Damaskus, hvor Solle hører hjemme.

Der udover skal vi naturligvis genåbne ambassaden i Damaskus, så vi kan få et effektivt sikkerhedssamarbejde op at køre med Syrien fremover. Til gavn for det danske folk. Det eneste spørgsmål der står tilbage er: Ønsker Forrædertinget løsninger, der gavner danskeres sikkerhed?

Eller ønsker de flere terrorister? Flere terrorangreb? Flere kamppolitisoldater i gaderne? Flere betonklodser ved julemarkederne? Mere terror. Mindre Danmark.

PET’s forræderiske, anti-danske historie er klar og tydelig. De har altid hvervet flere islamister, end de har anholdt. Og selvfølgelig har de folk ude lige nu, der er ved at blande slik til Solle.

Fætteren, kurder og terrorist Ömer Kücükavci sidder pt. tilbageholdt hos kurdiske terrorister i Syrien, som dansk MSM desperat giver opmærksomhed.

Man er naiv hvis man tror, at Islamisk Stat kun er noget, der findes i Syrien og Irak.