Frederik er hverken kongelig eller dansk

Romanov-familien endte deres dage foran denne væg i 1918.

 

Småborgerlige småfolk med overdoseret fritid har denne lørdag haft endnu en mulighed for at udstille sig selv. Dansk MSM har fulgt trop med lange, romantiserende erklæringer om, hvilken folkelig arbejdshest, den kommende (uretmæssige) franske konge er, fordi han har løbet en tur.

Selv for en sand monark, er Frederik og hans mor uægte. Kong Ingolf (degraderet til greve; Ingolf af Rosenborg) er pt. Danmarks de facto retmæssige konge, hvis ikke det var for Game of Thrones kuppet i 1953, hvor kronprins Knud blev dæmoniseret og degraderet (udtrykket “Skal vi tage den en gang mere for Kong Knud” stammer eksempelvis fra datidens offentlige dæmonisering).

For revolutionære, er Romanov-familien et pragteksempel på, hvordan påståede adelige skal håndteres af landets eneste retmæssige konge – proletariatet. En abdikation ville ikke være nok.

Man skal i øvrigt huske, at Danmark ikke er et de jure demokrati. Kongen har den ubestridige og totale magt i landets gældende forfatning (Grundloven af 1953). Kongen, i skrivende stund en påstået dronning, vælger blot at uddelegere magt til folketing og domstole. Der er ingen lov der beskytter os imod kongen, andet end regentens flinkhed, gode vilje og frivillige tilbageholdenhed.