ISIL skal eksporteres, ikke importeres


Samah El-Haj var fredag i Radio24Syv, hvor hun græd over, at hendes bror, ISIL-terrorist “Ahmed el-Haj” (vi kender ham som Ahmed Salem) sidder fængslet i Tyrkiet. Her ønsker kujonen inderligt, at blive udleveret til Danmark.

Selvfølgelig skal ISIL-terrorister ikke importeres. Hvis en sådan på egen hånd vender tilbage til Danmarks grænser, skal vedkommende stilles hen, hvor kriminelle hører til – foran en militær eksekutionspeloton. Subsidiært skal man indgå en udleveringsaftale med Syrien, såfremt de ønsker at modtage disse terrorister for at sigte dem for forbrydelser der.

Forudsat at Syrien overhovedet vil betale for en lastrumsfragt, naturligvis.

Hvad Syrien derefter stiller op med dem, må betragtes som værende et internt syrisk anliggende. Skyd dem, brænd dem, voldtag dem, prop dem i et hul. Udsæt dem for tortur herfra og til juleaften. Gas dem med kemiske våben. Hvad helvede rager det danskere i Danmark?

Forrædertinget skal give Samah El-Haj og hele familien 24 timer til at forlade Danmark. De er uønsket af danskere i Danmark. Et land, hvis navn er en sammentrækning af ordene (Dan)ernes (Mark). Hvad i alverden skal vi dog med dette beskidte og uønskede affald, der ingensinde har modtaget nogen invitation fra en dansk.

“Vores” efterretningstjeneste, der kun tjener den globale judaisme, vil uden tvivl gøre sig anstrengelser hos de “allierede” tyrkere om, at hverve den motiverede Ahmed.

Sandheden er, at Assad i Syrien har forhindret flere terrorangreb i Danmark.