Nyt navn: IS-bod på Frederiksberg genåbnet af ISIS-familie

Ahmed Samsam (tv.) og lillebror, dræbte Hamza Samsam (th.).

 

Terrorist Ahmed Samsam fra terrororganisationen Islamisk Stat (ISIL) drev indtil for et år siden isbutikken “Fontænen” på Frederiksberg, hvilket vi tidligere har beskrevet. IS-eventyret for IS-medlemmet ophørte pludseligt i maj 2017, da ISIS-butikken blev angrebet, og en ansat skudt.

Målet var ifølge vores kilder at dræbe terroristen Ahmed Samsam. Lillebroderen, terrorist Hamza Samsam, der også var tilknyttet Islamisk Stat, blev knivdræbt i København tilbage i 2015.

Med døden i hælene, måtte Ahmed Samsam flygte til Malaga, hvor han ifølge lokale medier skiftede hotel ni gange på 20 dage, inden han blev anholdt af spansk politi og sigtet for terror.

Det er en udbredt opfattelse, at terrorist Ahmed Samsam tidligere har handlet med PET, og anklagerne i Spanien er efter vores indsigt meget tynde – selv efter spansk standard. Han er muligvis blevet populær på den vestlige efterretningsbørs. Hvem ved om han sidder i et fængsel?

Det er altid interessant, når folk forbliver evige, påståede “varetægtsarrestanter” i årevis, uden at blive tiltalt. Er han i virkeligheden blevet gemt væk og hvervet?

Fontænen på Frederiksberg lukkede, og terrorfamilien Samsam flyttede fra København til Roskilde. Nu er IS-boden genopstået under et fornyet dæknavn, som faderen, terrorist Jihad Samsam og søsteren, terror-sympatisør Dowa Samsam står i front for. Navnet er det uskyldige Fruitella Gelato.

Terrorist Jihad Samsam er tilknyttet Det Muslimske Broderskab, og kom til Danmark efter terrorbølgen i 80’erne, hvor han blev dødsdømt in absentia for islamistisk terrorisme og drab. Søsteren, terror-sympatisør Dowa Samsam har tidligere været i forening med bl.a. terror-sympatisørerne Haifaa Awad og Lamaa Al-Farra.

Den yngste i flokken, født i kølvandet på 9/11, hedder i øvrigt Osama Samsam efter familiens store idol.