Svenske kammerater angreb USA-ambassade efter Syrien-angreb

Vores svenske kammerater fra frihedsbevægelsen NMR beviste kort tid efter det kriminelle USA-ledede overfald på Syrien, at Syrien har venner i Europa, der altid er klar til at tage landets parti på gaden her, og det bør enhver der overvejer at krænke Syrien vide.

Ambassaden i Stockholm blev angrebet søndag med kanonslag, der førte til at en medarbejder inde på ambassaden angiveligt blev høreskadet.

Svensk politi er meget tavse, da sagen omhandler “forholdet til fremmede magter”, men det skulle ikke være gået stille for sig, da NMR pludselig viste sig foran ambassaden uanmeldt.

NMR erklærede i en megafon foran ambassaden, at de betragter Bashar al-Assad som en allieret, og at de er klar til at angribe amerikanske interesser på svensk jord, hvorefter de kastede kanonslag ind over ambassadens hegn.

Skulle det komme til en krig mod Syrien, skal der ikke være nogen tvivl om, at modsvar for flere i Skandinavien ikke kender grænser. Det blev senest vendt i Danmark, da danske fly havde været med til angribe syriske stillinger i september 2016, hvor det krævede evner, at tale visse folk til ro.

Syriens fjender forsvinder, men Syriens venner vil altid blive husket.

https://www.youtube.com/watch?v=gJoM36pPifk