Skønt: Haifaa Awad er blevet nationalist

Så kom dagen endelig. Tirsdag den 6. marts 2018 blev dagen, hvor Haifaa Awad stiller sig op mod befolkningsudskiftning. Velkommen til fronten, kammerat Awad.

MSM-teorien hun henviser til, hvad end den er sand eller ej, er uinteressant. Det er analogien, der er afgørende. Og vi er fuldkommen enige. Hvor er det dog modbydeligt, at hun bor i et hjem i Danmark, når en dansker kunne bo der. Det fremmede skal fordrives by for by, dør for dør.

Aldrig har enigheden mellem Syrienblog og Haifaa Awad været større.

Det er præcis den logik og fornuft, vi hungrer efter at se. Tilbage er der kun at vente på, at hun sætter handling bag ord. Og pisser ud af Danmark med sin beskidte familie.

Det er sjovt at se, hvordan hun er fuldstændig blottet for ideologi. Hun er en billig populist, der ikke mener noget, men bare snakker. Når Assad er højreorienteret, er hun venstreorienteret. Når Syrien angiveligt tager imod migranter, er hun pludselig nationalist.

Hun sejler rundt, udelukkende navigeret af eget forgodtbefindende, humør, impulser og tiden på måneden. Det har altid været værdiløs underholdning. Som en julekalenderlåge året rundt.

Hvis hun elskede lasagne og Assad spiste det, ville hun hade det. Apropos sekterisme; 70% af den syriske hær, herunder den øverstbefalende for de væbnede styrker, samt præsidentens egen kone, er sunni-muslimer, selv om det kun er Al-Nusra og Haifaa Awad, der går op i den slags.

Heldigvis er det ligemeget for Syrien, hvad kvinder der aldrig får nogen relation til Syrien går op i.