Prostitution: Jakob Sheikh er blevet millionær på krigen i Syrien

Fhv. terrorsympatisør Jakob Sheikh hos Politiken var en helt nyudklækket journalist i 2011, da konflikten i Syrien startede. 300.000 døde menneskeliv og en masse misinformation senere, er hans løn fra Danmarks regering nu på 72.000 kroner om måneden. Med pension og goder, er det over en million kroner om året. Hans stilling hos Justitsministeren har den officielle betegnelse “konsulent”, der er et diplomatisk udtryk i Forrædertinget for en skattefinansieret luksusluder.

En eksotisk en af slagsen, for den erklærede homofile minister, der i forvejen er berygtet for sin smag for kriminelle mørkklødede mænd, der ikke kan holde alkohol og bilkørsel adskilt.

Vi husker alle, hvordan Jakob Sheikh i sin tid hos Politiken, portrætterede ISIL-terrorister som forsømte drenge, der elskede at spille bold, og som fik gode karakterer i skolen. Det var danskernes skyld, at de var havnet hos ISIL, var budskabet. Hvor skulle vi skamme os.

I dag kan vi så konstatere, at den millionære præmieperkers velbetalende sugardaddy, nu vil importere ISIL-medlemmer tilbage fra Syrien. De skal vel tilbage og spille fodbold igen.

Jakob Sheikh er muligvis rig på lommepenge. Når det kommer til værdighed, svinder rigdommen.
Han er en forkælet trækkerdreng for en ussel bøsserøv – intet andet. Skam over dem.