Taber-Danmark vil “indvise” frivilligt udrejste terrorister

Vasalstaten Danmark vil lydigt følge opfordringer fra USA om, at aflaste det såkaldte “SDF” med fanger. Det drejer sig mere konkret om en række personer med påstået tilknytning til Danmark, som angiveligt skal have kæmpet for Islamisk Stat.

Landsforræder Henrik Dam Kristensen fra terrororganisationen Socialdemokratiet anvender over for DR underlige vendinger om, at man nærmest ufrivilligt skulle kunne blive “nødt til”. Det er en underlig sætning at bruge, hvis man mener, at Danmark er en suveræn stat.

Det mod som hverken SDF eller den danske stat har til at eksekvere domme, og henrette fanger i fængsler, det findes i Damaskus. At kunne forsvare sine grænser og eksekvere afvigere er en forudsætning for, at opretholde en statsmagt. Og den eneste årsag til, at Syrien stadig eksisterer.

Hvis man kigger på Nørrebro, Aarhus og Odense, kan man omvendt begynde at stille sig selv det spørgsmål, hvor lang tid, Danmark har tilbage. Navnet Danmark er i øvrigt en sammentrækning af de to ord (Dan)ernes (Mark). En detalje der er flittigt udeladt fra folkeskolens pensum.

Lovovertrædere i Syrien tilhører Syrien. Ikke SDF, ikke Økologisk Landsforening, og ikke Danmark. Skulle de selv vende tilbage, og har man til stadighed ikke mod til at stille kriminelle for en eksekutionspeloton herhjemme, må man indgå en udleveringsaftale med Damaskus.

Den slags aftaler kan en suveræn stat sagtens indgå. Spørgsmålet er nok snarere, hvor suveræn en stat Danmark er? De kriminelle rejste, de myrdede, og nu bliver curlingterroristerne også hentet (ufrivilligt) tilbage af (meget ufrivillige) masochistiske danske skatteydere, der tydeligvis hader Danmark og enhver ret til at tage egne beslutninger.

Henrik Dam Kristensens “blive nødt til” kan sidestilles med danske forældre, der “bliver nødt til” at hente og bringe deres uopdragne afkom fra skole, fordi ellers vil de ikke kunne “sikre sig, at børnene kommer i skole”. Jo, ved konsekvent at give dem en røvfuld, hver eneste gang skolen på din opfordring meddelte dig, at de ikke var mødt til tiden.

Som i velfungerende Kina, hvor de nu er ved at være både billigere OG højere uddannet end danskere. De er dobbelt så gode til den halve pris om 10 år. Og så er de 1700 millioner. Har danske børn overhovedet nogen fremtid? Der henretter man i øvrigt også kriminelle.

Og så er det minoriteterne, der er bange for hankineserne i Kina, og ikke omvendt.