CIA-praj alene nok til terrordom i Danmark

Også Vedat Sariboga blev i dag dømt efter terrorloven ved Retten i Glostrup.
Fem års fængsel og udvisning for bestandingt.

Eneste bevis:
At være på en navneliste, som CIA har givet til PET. Historien er, at det er Islamisk Stats egen “liste over medlemmer”, der er blevet “fundet”. Men hvem ved det egentlig? Altså udover CIA…

Hvorfor spare på sygehuse og skoler, når domstolene ikke foretager sig noget selv? Luk dog lortet og indrøm, at CIA og PET suverænt bestemmer, hvem der er terrorister.

Det er den milepæl, vi har ramt 2017/18. Spar dog de latterlige skueprocesser.

Mod ISIS, pædofili og børneporno-anklager kæmper enhver retsstatstilhænger forgæves. Det er svært at finde en af Justitsministeriet (regeringen) udnævnt dommer i dette land, der ikke har en fortid hos Statsadvokaten. Domsmænd og nævninge er lydige nikkedukker fra gaden, der ikke fatter en skid, men blot betror de juridiske dommere og Politiets anklagemyndighed ubetinget.

Som tiltalt i Danmark, kan du lige så godt lade være med at interessere dig for din sag, eller overhovedet at deltage i den, i det omfang du kan undgå det. Det er spild af tid.

Ikke spor anderledes end de såkaldte “valg”, der afholdes.

Personer der har begået forbrydelser i Syrien, har intet at gøre i danske domstole, eller i Danmark overhovedet. Giv dem til Assad, og lad ham gøre med dem, hvad helvede han har lyst til.

Og giv ham endelig gerne Haifaa Awad og Naser Khader med i drikkepenge, miljø- og bortskaffelsesafgift, affaldssortering og alt det der.